ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καζαγκράντε: «Στο δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι» (photo)

Καζαγκράντε: «Στο δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι» (photo)

Όσο πάει και ανεβαίνει συνεχώς το όνομα του Ροντινέι, στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ. Ο 30χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από τη Φλαμένγκο στα τέλη Δεκεμβρίου και φέρεται να ενδιαφέρει έντονα τον Ολυμπιακό, που θέλει δεδομένα να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με τον Σιμέ Βρσάλικο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα χρειαστούν άμεσα έναν δεξιό μπακ, ο οποίος θα ενσωματωθεί κατευθείαν με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι έτοιμος να παίξει, μετά και την απουσία του Γκονζάλο Άβιλα από την αποστολή του Θρύλου για την Ισπανία, όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι πρώτες επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας είναι οι Ανδρούτσος και Βρουσάι. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πειραιώτες δεν θα κινηθούν για παίκτη. Σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Βραζιλία, ο Ροντινέι φέρεται να είναι ο «εκλεκτός», ώστε να καλύψει το... κενό που άφησε ο Βρσάλικο.

Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος δημοσιογράφος Βενέ Κασαγκράντε τονίζει ότι ο έμπειρος μπακ πιάνει λιμάνι, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι ο Ροντινέι είναι στο δρόμο για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, σε ανάρτησή του στο Twitter, όπου αφιερώνει και χρόνο σε ειδικό ρεπορτάζ στο YouTube.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ