ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχει όλο το πακέτο... (video)

Έχει όλο το πακέτο... (video)

Πολύ κοντά στο να πιάσει λιμάνι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού φέρεται να είναι ο Ροντινέι. Αυτό τονίζουν στην Βραζιλία για τον 30χρονο δεξιό μπακ της Φλαμένγκο, τη στιγμή που αναφέρουν ότι ο έμπειρος άσος καλοβλέπει τη μετακίνησή του στον Θρύλο και την προοπτική να αγωνιστεί σε μία ευρωπαϊκή ομάδα υψηλού επιπέδου. Μάλιστα, επισημαίνουν ότι ο Ρόντινει δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, ούτε να πάει στην Αραβία για... πετροδόλαρα.

Το θέμα φαίνεται να προχώρα, όμως ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει μέχρι αυτή την ώρα για τον έμπειρο και ικανό μπακ, ο οποίος ήταν στην προεπιλογή της Εθνικής Βραζιλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ροντινέι αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή με πλούσια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του. Πρώτα απ’ όλα είναι ένας επιθετικός και ταχύτατος μπακ, με ανεβάσματα και γρήγορες επιστροφές. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και δείχνει να έχει πολύ καλή αντίληψη και στα δύο μισά του γηπέδου. Και ο Ολυμπιακός φαίνεται να ενδιαφέρεται για τον 30χρονο δεξιό μπακ, λόγω αυτών των χαρακτηριστικών που διαθέτει...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ