ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όλο και πιο κοντά ο Ροντινέι!

Όλο και πιο κοντά ο Ροντινέι!

Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα είναι ο Ρόντινει και να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού σέρνοντας τον… χορό της χειμερινής ενίσχυσης! Αυτό τουλάχιστον ισχύει αν αποδειχθούν απολύτως ακριβή τα δημοσιεύματα από Βραζιλία αλλά και Αργεντινή το τελευταίο 48ωρο.

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Ροντινέι είναι ο παίκτης, τον οποίο ο Θρύλος έχει ξεχωρίσει, για το δεξιό άκρο της άμυνας. Ο έμπειρος Βραζιλιάνος μπακ, σε πολύ καλή ηλικία (30 ετών) και με υψηλές παραστάσεις επιπέδου πρωταθλητισμού, στην πατρίδα του, δείχνει ότι βρίσκεται ένα βήμα από το να φορέσει τη φανέλα του πρωταθλητή Ελλάδας.

Μάλιστα, ο παίκτης παρουσιάζεται ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε ηλικία 30 ετών στην Ευρώπη. Και αυτός είναι ο λόγος που αρνήθηκε να ανανεώσει με την Φλαμένγκο, ενώ φέρεται να απέρριψε προτάσεις μεγάλων ομάδων της Βραζιλίας και της Ρίβερ Πλέιτ.

Ολυμπιακός και Ροντινέι, λοιπόν δείχνουν να βρίσκονται πιο κοντά από ποτέ και αναμένουμε τις εξελίξεις σε μια υπόθεση, την οποία έχει επιβεβαιώσει και ο μάνατζερ του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ