ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Χρυσή» ευκαιρία για επανεκκίνηση!

«Χρυσή» ευκαιρία για επανεκκίνηση!
Book Small Mobile

Ως προς τους αντιπάλους του, είπαμε τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός. Ως προς τον ίδιο του τον εαυτό, επισημαίνουμε ότι για να είναι η ομάδα στο επίπεδο που ξέρουμε και στο οποίο μας έχει συνηθίσει, οφείλει να νικήσει όλους τους «εξυγιαντές» και να δείξει ότι… τζάμπα φωνάζουν και οδύρονται…

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία , σε αυτή την μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, να κάνει μια καλή επανεκκίνηση στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, να επιστρέψει εκείνη στην κορυφή. Εκεί όπου ανήκει, δηλαδή.

Όμως, αυτό για να το πετύχει πρέπει το αμέσως επόμενο διάστημα, στην Ισπανία, να δουλέψει καλύτερα και να «ξεκλειδώσει» όλα αυτά τα οποία δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να βγάλει. Το ρόστερ του παραμένει με διαφορά το καλύτερο στην Ελλάδα και ο Μίτσελ έχει μπροστά του ένα μικρό διάστημα, με προπονήσεις και τρία φιλικά, για να πάρει αυτό που θέλει, από τους παίκτες του.

Η προετοιμασία είναι μία «χρυσή» ευκαιρία να πατήσει «restart» και παράλληλα με το να νικά, έχει τη δυνατότητα να αρχίσει να δουλεύει εντατικά, για να βρει ξανά τον δρόμο του και για να εμφανιστεί μετά την διακοπή, από την αρχή κιόλας, όπως πρέπει, απέναντι στους αντιπάλους του στην Ελλάδα.

Ο Θρύλος πορεύεται με στόχους και για την επίτευξη αυτών θα δουλέψει, τις αμέσως επόμενες ημέρες, στην Ισπανία και όλο το ενδιαφέρον είναι πλέον στραμμένο εκεί.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ