ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα για τον Μπαλτάκο στην ΕΠΟ

Ήττα για τον Μπαλτάκο στην ΕΠΟ

«Στοπ» μπήκε από τον Κώστα Καραπαπά και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος ήθελε να κάνει πολιτική με χρήματα της UEFA, καθώς πρότεινε να μοιράσει στη Super League 2 το πόσο των 400.000 ευρώ από τα 3,4 εκατ. ευρώ του solidarity. Ωστόσο, ο ίδιος βρήκε σε... τοίχο, αφού Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είπαν «όχι».

Ο Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ήταν ξεκάθαρος, αφού τόνισε: «Ο ρόλος της ΕΠΟ είναι διαμεσολαβητικός και δεν έχει καμμιά δουλειά να μοιράζει χρήματα που έχει ορίσει η UEFA που θα πηγαίνουν. Προφανώς διαφωνούμε, όπως σίγουρα διαφωνούν και οι 12 ομάδες Super League που δικαιούνται solidarity και περιμένουν αυτά τα χρήματα».

«Φρένο» στον Μπαλτάκο μπήκε και από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, που ανέφερε: «Δεν συμφωνούμε με την πρόταση σας και αν και εδώ εκπροσωπούμε τις ομάδες μας. Αν και εμείς και ο Ολυμπιακός δε δικαιούμαστε solidarity αφού παίξαμε σε ομίλους δεν είναι δυνατόν να πάρουμε χρήματα από τις ομάδες της Super League που δεν πήραν χρήματα από το Στοίχημα ακόμα και έχουν ζητήματα. Δεν μπορεί να παρακρατηθεί κάτι από την ΕΠΟ».

Επίσης, διαφώνησε και ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Γιώργος Κοσμάς, ο οποίος είπε: «Ούτε εμείς συμφωνούμε, τα χρήματα του solidarity πρέπει να πάνε στις 12 ομάδες της Super League», eνώ ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης ανέφερε: «Διαφωνούμε όπως τίθεται, 29 Νοεμβρίου, εντελώς αιφνιδιαστικά και κάτι τέτοιο θέλει σχεδιασμό. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζει η διανομή του solidarity».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ