ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ροντινέι πιάνει Λιμάνι στην καλύτερη φάση της καριέρας του!

Ο Ροντινέι πιάνει Λιμάνι στην καλύτερη φάση της καριέρας του!
Book Small Mobile

Ο Ροντινέι φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού για την θέση του δεξιού μπακ. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος που έμεινε ελεύθερος από την Φλαμένγκο συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και αναμένεται σε περίπου 10 μέρες στην Ελλάδα για να πέσουν οι υπογραφές και να πιάσει δουλειά στη νέα του ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος άσος, έρχεται στον Θρύλο πραγματικά στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Έχει μόλις κατακτήσει άλλον ένα τεράστιο τίτλο με τη Φλαμένγκο, το Λιμπερταδόρες έχοντας παίξει βασικό ρόλο σε αυτό.

Ο Ροντινέι έρχεται σε εξαιρετική ηλικία, καθώς στα 30 του και αρκετά χρόνια μπάλας σε υψηλό επίπεδο έχει ακόμη μπροστά του, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία, τις παραστάσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού και τις κατακτήσεις τίτλων, που του δίνουν αυτοπεποίθηση και εξαιρετική ψυχολογία.

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στη θέση του στη Βραζιλία, αλλά πρέπει πάντα να περιμένουμε για να δούμε στο γήπεδο τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ένας παίκτης.

Το σημαντικό είναι το ότι έρχεται στην Ευρώπη για πρώτη φορά σε μεγάλη ηλικία. Mε την παράδοση να έχει δείξει ότι ποδοσφαιριστές οι οποίοι περνούν τον Ατλαντικό, για να παίξουν στην Ευρώπη, έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προσαρμοστούν πιο γρήγορα και πιο εύκολα και να βγάλουν στο γήπεδο τις αρετές τους, με μεγαλύτερη ευκολία.

Ο Ολυμπιακός ποντάρει επάνω του πολλά, για να βελτιώσει την εικόνα του, στο δεξί άκρο της άμυνας και ευχής όλων είναι ο Ροντινέι να πετύχει…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ