ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Χρυσάφι» 32 εκατ. ευρώ η «δεξαμενή» των δανεικών!

«Χρυσάφι» 32 εκατ. ευρώ η «δεξαμενή» των δανεικών!

Πολλές είναι οι φορές που ο Ολυμπιακός έχει βγάλει… χρυσάφι από τη «δεξαμενή» των δανεικών. Συνολικά έντεκα ποδοσφαιριστές έχει παραχωρήσει δανεικούς η ομάδα του Πειραιά και η συνολική χρηματιστηριακή τους αξία, ξεπερνάει τα 32 εκατ. ευρώ (32.100 ευρώ) σύμφωνα με τις τελευταίες αξιολογήσεις που είχε κάνει το transfermarkt!

 Από τους παίκτες αυτούς, την υψηλότερη τιμή, έχει ο Μαντί Καμαρά. Ο χαφ από την Γουινέα έχει «ταμπελάκι» στα 11 εκατ. ευρώ και είναι και ο μόνος… διψήφιος. Ακολουθεί ο Χένρι Ονιεκούρου με 6 εκατ. ευρώ αξία, ενώ τρίτος είναι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ. Ο Δανός ακραίος που ήταν «παρών» και στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Σταντάρ Λιέγης, σημείωσε και άνοδο στις αρχές Νοεμβρίου, κατά 500 χιλιάρικα (3,5 εκατ. ευρώ από 3 εκατ).

Οι τρεις προαναφερθέντες, είναι και αυτοί που έχουν ξεχωρίσει αρκετά, όπως και οι Μαμαντού Κανέ και Φώτης Κίτσος, που αγωνίζονται στην Κύπρο για την Πάφο και την Ομόνοια αντίστοιχα. Mε τον χαφ από την Γουινέα να κοστολογείται στο 1εκατ. ευρώ και ο Έλληνας μπακ, στα 400 χιλιάρικα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι παίκτες έχουν τα παρακάτω «ταμπελάκια»: Πέπε (Ανκαραγκουτσού 3 εκατ. ευρώ), Αχμέντ Χασάν (Αλάνιασπορ 3 εκατ. ευρώ), Ζοάο Καρβάλιο (Εστορίλ 2 εκατ. ευρώ), Μάξι Λοβέρα και Μπαντιουγκού Φαντιγκά (Ιωνικός, 1 εκατ. ευρώ και 700 χιλιάρικα αντίστοιχα) και Βασίλης Σουρλής (Φορτούνα Σίταρντ, 500 χιλιάρικα). Για τον τελευταίο βέβαια, η ολλανδική ομάδα έχει ζητήσει τη διακοπή του δανεισμού του, έχοντας και «φτωχό» χρόνο συμμετοχής.

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ