ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «ενορχηστρωτής» Χουάνγκ

Ο «ενορχηστρωτής» Χουάνγκ

Ο Ολυμπιακός θέλει και παλεύει να βρει τον παλιό του καλό εαυτό. Να φτάσει ξανά στο 100% σε βαθμό ετοιμότητας και να επιστρέψει πιο δυνατός και αλύγιστος, κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο Θρύλος θα επιδιώξει να επανέλθει στην κανονικότητά του με ένα ρόστερ πλούσιο σε ποιότητα και ένα ποδοσφαιριστή σε ρόλο «ενορχηστρωτή» στη μεσαία του γραμμή. Αναφερόμαστε φυσικά στον Ίνμπομ Χούανγκ.

Ο Νοτιοκορεάτης άσος, που έκανε εκπληκτικά ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αναμένεται να επιστρέψει στο λιμάνι μετά την ολιγοήμερη άδεια που έχει εξαφαλίσει και να αποτελέσει ξανά το πρώτο... βιολί των «ερυθρόλευκων» στον άξονα και στη νέα εποχή. Ο 25χρονος μέσος έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να αποτελέσει ηγετική μορφή για την ομάδα στη μεσαία της γραμμή. Ταπεινός, πειθαρχημένος και με σεβασμό, αλλά πάνω από όλα με αστείρευτη ποιότητα. Δίνει πάντοτε κάτι παραπάνω από το 100% και σίγουρα μπορεί να δώσει ακόμη περισσότερα πράγματα, από όσα έχει προσφέρει μέχρι τώρα.

Οι «ερυθρόλευκοι» χτύπησαν «φλέβα»... χρυσού με την απόκτηση του Χουάνγκ το περασμένο καλοκαίρι και δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να πούμε ότι έχουν βρει το βασικό τους για χαφ για τα επόμενα χρόνια. Ο Νοτιοκορεάτης μέσος μπορεί να έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κάτσει στο τραπέζι και να συζητήσει την παραχώρησή του. Ο Θρύλος θα επιδιώξει να τον κρατήσει εδώ, στο λιμάνι του, χαρούμενο και... πεινασμένο για τίτλους και μεγάλες ευρωπαϊκές νίκες και διακρίσεις στο μέλλον.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ