ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και «φρέσκο αίμα» και εμπειρία στην άμυνα!

Και «φρέσκο αίμα» και εμπειρία στην άμυνα!

Μπορεί ο Ροντινέι να μην έχει αγωνιστεί ποτέ στην Ευρώπη, αλλά είναι ένας παίκτης που έχει «φάει» με το… κουτάλι τα μεγάλα παιχνίδια στη χώρα του και στην καριέρα του έχει «καταγράψει» παραπάνω από 270 επίσημες συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο.

 Ο Ολυμπιακός με λίγα λόγια, προσθέτει στο έμψυχο δυναμικό του, έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει εμπειρία και θα βγει… μπροστά στα δύσκολα. Ο Μίτσελ, έχει αυτή τη στιγμή μια ανασταλτική γραμμή, η οποία απαρτίζεται και από εμπειρία, αλλά και από πιο «φρέσκο αίμα». Και έχει πετύχει ένα ιδανικό «ταίριασμα» στις θέσεις. Στα άκρα της άμυνας, θα συναντήσεις τον Μαρσέλο αριστερά και τον Ροντινέι δεξιά, που «κουβαλάνε» πολλές αναμετρήσεις στις πλάτες τους. Ειδικότερα για τον πρώην άσο της Ρεάλ που εμφανίζεται βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, τα… λόγια είναι περιττά. Στο κέντρο της άμυνας δεσπόζει η παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ενός παίκτη που έχει παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ, την Serie A και την Μπουντεσλίγκα. Και όχι έχοντας τον ρόλο του… κομπάρσου, αλλά του πρωταγωνιστή στα κλαμπ που «υπηρέτησε».

Ο 59χρονος τεχνικός έχει πάντως και μπόλικο… νέο «αίμα» στο ρόστερ του, αφού ο Ανδρέας Ντόη, είναι η μεγάλη του «αποκάλυψη» και πριν τη διακοπή «κατέγραψε» διαδοχικές συμμετοχές και «έβγαλε» τα περισσότερα ματς με «μηδέν» πίσω. Στα 19 του χρόνια, δείχνει πως μπορεί να αφήσει… εποχή. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει και άλλους ποδοσφαιριστές στις θέσεις της άμυνας όμως, σε εξαιρετική ηλικία. Παίκτες όπως ο 20χρονος Λάιντνερ, που ακόμα δεν έχουμε δει σε επίσημο ματς, αλλά και παιδιά όπως ο Ρέτσος, ο Ανδρούτσος, ο Βρουσάι και ο Ρέαμπτσιουκ που δεν ξεπερνάνε τα 25 χρόνια. Παράλληλα, να υπενθυμίσουμε πως κάτω από τα δοκάρια υπάρχει ο 33χρονος Πασχαλάκης και ο 20χρονος Τζολάκης. Ο Μίτσελ έχει καταφέρει να «συνδέσει» την εμπειρία με τη «φρεσκάδα» των νέων ποδοσφαιριστών και αυτό είναι σίγουρα στα «υπέρ» του. 

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ