ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον «προσκύνησαν» οι κορυφαίοι!

Τον «προσκύνησαν» οι κορυφαίοι!

Τα όσα έκανε ο Μαρσέλο στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός απέναντι στον Ατρόμητο, έκαναν τον γύρο του πλανήτη. Με τον Βραζιλιάνο μπακ, να σκοράρει δύο φορές και τεράστιους παίκτες να σπεύδουν να τον αποθεώσουν.

Χαρακτηριστικό το παράδειγμα του πρώην συμπαίκτη του στην Ρεάλ και κατόχου της τελευταίας χρυσής μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, που δημοσίευσε τρεις φλόγες, αλλά και του Ουρουγουανού – επίσης πρώην συμπαίκτη του στην Μαδρίτη- Φέντε Βαλβέρδε που έγραψε: «Θεαματικό»! Ο Βινίσιος Τζούνιορ είπε για τον συμπατριώτη του: «Γκολ που θυμίζει Μαρσέλο», ενώ πολλά ήταν και τα συγχαρητήρια και από τους νυν συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό, όπως του Τζος Μπόουλερ και του Παιτίμ Κασάμι.

Εξάλλου, μέχρι και ο πρώην άσος του Ολυμπιακού και Βραζιλιάνος Ντουντού Σεαρένσε, έγραψε «vamos παικταρά μου», ενώ like έκαναν στην δημοσίευση του σπουδαίου αριστερού μπακ και μεγάλα ονόματα με… παρών και παρελθόν στο ποδόσφαιρο, όπως ο Φραντσέσκο Τότι, ο Πατρίς Εβρά, αλλά και ο νυν άσος της Λίβερπουλ, Ρομπέρτο Φιρμίνο. 

 Φυσικά, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών, ήταν αυτοί που αποθέωσαν περισσότερο από κάθε άλλο τον Μαρσέλο. Mε μηνύματα όπως: «Αυτός είναι ο Μαρσέλο που θέλουμε να βλέπουμε» και «είσαι το καλύτερο αριστερό μπακ ever και θα πετύχεις» και συμπλήρωσε: «Η δουλειά πάντα ανταμείβεται». Καταλήγοντας, υπογράμμισε κάποιος άλλος: «Ο Μαρσέλο είναι αμυντικός, αλλά άμα θέλει, μπορεί να γίνει ακόμα και το καλύτερο δεκάρι»!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ