ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποθέωσε Χάμες ο Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Αποθέωσε Χάμες ο Φάμπρεγκας: «Από τα τελευταία καθαρά 10αρια»

Μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός παικταράς έχει εξελιχθεί σε ηγετική μορφή για τον Θρύλο από τα πρώτα του ματς με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, καθώς αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιου βεληνεκούς!

Ο παγκόσμιος Χάμες διαφημίζει σε όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη το όνομα του Ολυμπιακού και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως ο Σέσκ Φάμπρεγκας έπλεξε το εγκώμιο του Κολομβιανού σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο άλλοτε άσος των Μπαρτσελόνα, Άρσεναλ, Τσέλσι και νυν της ιταλικής Κόμο, σε συζήτηση που είχε με ακόλουθους του στο Twitter, αποθέωσε τον «ερυθρόλευκο» Χάμες, τονίζοντας ότι είναι ένα από τα τελευταία «10αρια» στο ποδόσφαιρο.

«Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Η εικόνα του τυπικού νούμερου «10» φαίνεται όλο και λιγότερο. Αν και υπάρχουν ακόμα τέτοιοι τύποι παικτών, πιστεύω ότι χρησιμοποιούνται διαφορετικά από τους προπονητές. Αν μιλάμε για το τυπικό-καθαρό νούμερο «10» είναι παίκτες όπως ο Κακά ή ο Ρουί Κόστα ή ο Οζίλ ή ο Χάμες Ροντρίγκες.

Η πραγματικότητα είναι ότι το ποδόσφαιρο απομακρύνεται από αυτόν τον τύπο παικτών, το νούμερο «10» χρησιμοποιείται πλέον με εντελώς διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός άσος για τον 31χρονο παικταρά του Θρύλου.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ