ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η προπαγάνδα, μόνο πρόστιμο για τον Θρύλο

Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η προπαγάνδα, μόνο πρόστιμο για τον Θρύλο

Το πάλεψαν με «νύχια και με δόντια» ώστε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, για όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο βρήκαν τοίχο όπως συνηθίζεται, άλλωστε!

Τι και αν προσπάθησαν να πείσουν τους πάντες ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα τιμωρηθούν με κλείσιμο έδρας, για τα επεισόδια των οπαδών του ΠΑΣ, τελικά είδαν την προπαγάνδα τους να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος!

Από την άλλη, η ομάδα των Ιωαννίνων τιμωρήθηκε με ποινή δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών. Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό... Τελικά, έπιασαν τόπο τα επεισόδια...

Αναλυτικά η απόφαση για τον Ολυμπιακό:

«ΔΙΚΑΖΕΙ με παρούσα την εγκαλουμένη.

- ΔΕΧΕΤΑΙ ότι τελέστηκαν οι αποδιδόμενες σε βάρος της εγκαλουμένης πειθαρχικές παραβάσεις.

- ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (1) για την πρώτη αποδιδόμενη πράξη χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων (50.000,00) ευρώ (15 παρ. 4 περ. α, β ΠΚ/ΕΠΟ), (2) για την δεύτερη αποδιδόμενη πράξη χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 3 ΙΙ α’ ΠΚ/ΕΠΟ), (3) για την τρίτη αποδιδόμενη πράξη χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 2 περ. α’ ΠΚ της Ε.Π.Ο.] και δ) για την τέταρτη πράξη χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ (αρ. 15 παρ. 1 περ. α’ ΠΚ/ΕΠΟ).

- ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ συνολική χρηματική ποινή για την εγκαλούμενη Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ύψους πενήντα εννέα χιλιάδων (59.000,00) ευρώ

- ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε σε δημόσια συνεδρίασή του, στις 23.12.2022».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ