ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αποθέωσε Χουάνγκ η «Daily Mail»!

Αποθέωσε Χουάνγκ η «Daily Mail»!

Ο Ίνμπομ Χουάνγκ, ήταν για ακόμα μια φορά ένα ακούραστο «μηχανάκι» στη μεσαία γραμμή και εκτός από τον ωραίο συνδυασμό και την ασίστ στον Χάμες Ροντρίγκες, για τη φάση του 2-0, ήταν και ο ποδοσφαιριστής που είχε τις υψηλότερες επιδόσεις στις πετυχημένες πάσες στην αναμέτρηση, «μετρώντας» 96! Δεν είναι τυχαίο ότι ο Νοτιοκορεάτης χαφ είναι και ο ποδοσφαιριστής και με τις περισσότερες εύστοχες πάσες στο πρωτάθλημα, έχοντας 153!

Ερχόμενος από το Μουντιάλ, ο 26χρονος μέσος, συνεχίζει να παίζει στα… κόκκινα και μετά από τα 81 λεπτά στους «Ζωσιμάδες», «έβγαλε» και ολόκληρο το ματς με τους Αρκάδες. Το πόσο άφησε πάντως τη «σφραγίδα» του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, φαίνεται και από το ξεχωριστό αφιέρωμα που έκανε η «Daily Mail». Η διάσημη αγγλική ιστοσελίδα, έκανε αναφορά στον ποδοσφαιριστή από κάθε χώρα που προκάλεσε τη μεγαλύτερη εντύπωση, αλλά και θα μπορούσε να πάρει μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στο άμεσο μέλλον.

Στον όμιλο Πορτογαλίας, Νότιας Κορέας, Ουρουγουάης και Γκάνας, για τους Ασιάτες ξεχώρισε το όνομα του Ίνμπομ, με το αγγλική Μέσο να τονίζει μεταξύ άλλων πως: «Η Κορέα έχει ένα σωρό ταλέντα που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα και ο Ίνμπομ θα μπορούσε να ανέβει επίπεδο. Ειδικότερα, οι εμφανίσεις που πραγματοποίησε με αντιπάλους την Ουρουγουάη και την Πορτογαλία φέρνουν τον διεθνή μέσο στη ξεχωριστή αυτή θέση του αφιερώματος μας».

Να σημειώσουμε πάντως πως ο Ολυμπιακός, δεν θα έμπαινε σε διαδικασία για την παραχώρηση του Χουάνγκ, τον οποίο θεωρεί αναντικατάστατο στο ρόστερ του. 

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ