ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεζίλι η ΚΕΔ με... ανταλλαγή στο φινάλε!

Ρεζίλι η ΚΕΔ με... ανταλλαγή στο φινάλε!

Για μία ακόμη φορά η ΚΕΔ έγινε ρόμπα! Τόσο ο Μπένετ όσο και ο Μάνταλος «αναγκάστηκαν» να ορίσουν τον Διαμαντόπουλο στο ματς Ιωνικός-Ολυμπιακός, την ώρα που είχε βγει προς τα... έξω ότι θα σφύριζε την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ και πως ο Φωτιάς θα ήταν πρώτος διαιτητής στη Νίκαια. Ωστόσο, επείδη οι ορισμοί έκαναν το γύρο της Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τα... γύρισαν! Όρισαν δηλαδή τον Διαμαντόπουλο στην αναμέτρηση μεταξύ του Ιωνικού και του Ολυμπιακού στη Νεάπολη και τον Φωτιά στο κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ... 

Περά από το γεγονός πως γελάνε και οι πέτρες με τους ορισμούς της ΚΕΔ, ο Διαμαντόπουλος είναι ένας διαιτητής που συνηθίζει να αδικεί τον Ολυμπιακό, έχοντας δώσει πολλά δικαιώματα. Ο ρέφερι από τον Αρκαδία, μάλιστα, έχει σφυρίξει ήδη σε δύο ματς των «ερυθρόλευκων» φέτος. Το ματς του πρώτου γύρου, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-1 τον Ιωνικό στο Καραϊσκάκη και το ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2 στο Ηράκλειο. 

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Διαμαντόπουλος έκανε πολλά λάθη. Κραυγαλέο λάθος ήταν το γεγονός πως δεν άφησε τον ΟΦΗ με δέκα παίκτες στο 84', καθώς ο Μαρινάκης έπρεπε να δει την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμά πάνω στον Βαλμπουενά. Εν τέλει, ο αρχηγός του ΟΦΗ είδε κίτρινη, με τη φάση αυτή να συμπεριλαμβάνεται μάλιστα στο βίντεο που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA. 

Σε ό,τι αφορά το VAR, εκεί θα είναι ο Μανούχος. Το δίδυμο αυτό ήταν μαζί και στο ματς Κυπέλλου Παναθηναϊκός-Βόλος 3-0, όπου στο 37' έκαναν ό,τι ήθελαν, δίχως να λογαριάσουν το πρωτόκολλο του VAR. Ειδικότερα, ο Διαμαντόπουλος σφύριξε φάουλ για κράτημα του Μάγκνουσον στον Οζέγκοβιτς του Βόλου, δεν του έδειξε κόκκινη αλλά κίτρινη κάρτα και στη συνέχεια έδωσε φάουλ υπέρ του ΠΑΟ! Κι αυτό, διότι άλλαξε την απόφασή του, αφού τον κάλεσε ο Μανούχος στο VAR και παρότι ο Μπερνάρ είχε κάνει θέατρο... 

Βοηθοί του Διαμαντόπουλου στην αναμέτρηση Ιωνικός-Ολυμπιακός θα είναι οι Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Καραλής (Ηλείας), τέταρτος ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου) και AVAR ο Μωυσιάδης (Ηπείρου).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ