ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκάρι, ο… δωδέκατος του Μίτσελ!

Γκάρι, ο… δωδέκατος του Μίτσελ!

Ένας από τους παίκτες που «ενεργοποίησε» σε μεγάλο βαθμό ο Μίτσελ, από τη στιγμή που επέστρεψε στον Πειραιά, είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι, χρησιμοποιήθηκε από τον Ισπανό προπονητή στα άκρα της «φροντ λάιν», αλλά ακόμα και ως επιθετικός σε σύστημα 3-5-2, όπως είδαμε στο εντός έδρας ματς με την Καραμπάγ, δίπλα στον Ουί-Τζο.

Ο Γκάρι έπαιξε για πέμπτο σερί ματς ως αλλαγή, αφού είχε αγωνιστεί στα παιχνίδια πρωταθλήματος με ΑΕΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Αστέρα Τρίπολης (γκολ, ασίστ) και με τον Ιωνικό, ενώ ένα ημίχρονο είχε παίξει στο Κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Γενικότερα ο Ροντρίγκες είναι η πρώτη επιλογή του Μίτσελ από τον πάγκο – όταν δεν ξεκινάει βασικός- και δεν είναι τυχαίο πως τον έχει φέρει ως «λύση» σε εννέα αγώνες.

Κάτι ανάλογο συνέβαινε και με τον Βαλμπουενά, που έμεινε στις… οκτώ παρουσίες ως αλλαγή, λόγω του τραυματισμού του. Θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε ως τον δωδέκατο παίκτη του Ισπανού προπονητή και είναι δεδομένο πως αν είναι υγιής, θα δώσει και άλλα… δώρα στον Ολυμπιακό.

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ