ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Βισά μίλησε για τον Μπακαμπού!

Ο Βισά μίλησε για τον Μπακαμπού!

Στην Πρέμιερ Λιγκ αγωνίζεται ο Γιοάν Βισά. Ο Κονγκολέζος εξτρέμ, στα 26 του θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο αγγλικό πρωτάθλημα και κοστολογείται στα 15 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της Μπρέντρορντ έχει παίξει σε 17 αγώνες και έχει σκοράρει τρεις φορές, δίνοντας και μια ασίστ στους συμπαίκτες του.

Ο Βισά, έχει υπάρξει συμπαίκτης και του «ερυθρόλευκου» Σεντρίκ Μπακαμπού, στην Εθνική ομάδα. Δύο κοινές τους συμμετοχές απέναντι στο Μαρόκο, τη σεζόν 2019-20, ήταν αρκετές για να καταλάβει την αξία του φορ του Ολυμπιακού.

Και αυτό επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «sportrdc», o επιθετικός της Μπρέντφορντ. «Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ήταν πολύ σημαντικός για την ένταξη μου στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Μου είχε τηλεφωνήσει παλαιότερα και είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ δεμένος με την Εθνική ομάδα του Κονγκό. Μου μετέφερε την εμπειρία του» ήταν τα λόγια του Βισά που κατέληξε λέγοντας: «Πριν από την καριέρα μου, μπορούσα να πάω στο Κονγκό με όλη την οικογένεια μου για ένα μήνα. Όταν ήμουν 12 ή 13 ετών. Από εκεί και πέρα, έχω γονείς που έμειναν πολύ δεμένοι με τη χώρα και μου μετέφεραν αυτό το «δέσιμο». Όταν κλήθηκα στην Εθνική, πήγα εκεί χωρίς να το σκεφτώ, είναι μεγάλη πηγή υπερηφάνειας».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ