ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Γκατούζο: «Κανείς δεν μου είπε ότι ο Λάτο θα φύγει»

Γκατούζο: «Κανείς δεν μου είπε ότι ο Λάτο θα φύγει»

Το όνομα Τόνι Λάτο είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον 24χρονο άσο της Βαλένθια να μην βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τζενάρο Γκατούζο.

Ωστόσο, ο προπονητής των «νυχτερίδων»,τόνισε: «Πιστεύω, ότι ο Λάτο θα τελειώσει τη σεζόν εδώ, γιατί κανείς δεν έχει έρθει να μου πει ότι θα φύγει, ούτε ο ίδιος μου είπε κάτι τέτοιο. Πιστεύω, ότι θα συνεχίσει μαζί μας, έπαιξε με υψηλό επαγγελματισμό και προπονείται πολύ καλά».

Με τον Γκατούζο να προσθέτει: «Μιλάω με τον σύλλογο και λέω την άποψή μου, όμως το κλάμπ κάνει αυτό που θεωρεί σωστά και εγώ πρέπει να σεβαστώ όλες τις αποφάσεις που παίρνονται. Δεν είναι ικανοποιημένος με την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Χεσούς Βάθκεθ δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς στις προπονήσεις, γιατί ο Λάτο δουλεύει και ως εσωτερικός χαφ, αλλά και ως εξτρέμ. Σκέφτομαι, ότι ο Βάθκεθ πρέπει να παίξει περισσότερα λεπτά, σκέφτομαι ότι το καλύτερο θα ήταν αν έχει την ευκαιρία να παραχωρηθεί δανεικός, όμως αν μείνει εδώ θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει και να μας δώσει πράγματα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ