ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εκεί βλέπουμε Θρύλο απόψε! (photo)

Εκεί βλέπουμε Θρύλο απόψε! (photo)

Στη «μάχη» του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται και πάλι ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει στις 21:00 τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι, στον αγώνα ρεβάνς του 4-1 του «Γ. Καραϊσκάκης», για τους «16» του θεσμού. Και οι «ερυθρόλευκοι» δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν το παραμικρό δικαίωμα στην ομάδα του Περιστερίου να πιστέψει στο θαύμα. Είναι έτοιμοι να σφραγίσουν την πρόκριση στους «8», χωρίς πολλά-πολλά.

Ο Μίτσελ θα παρατάξει την ομάδα με αρκετές αλλαγές, καθώς θα προχωρήσει σε ροτέισον. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ματς είναι αδιάφορο, ούτε αγγαρεία... Παρά το 4-1 του πρώτου αγώνα, άπαντες οφείλουν να παίξουν με το «μαχαίρι» στα... δόντια και να συνεχίσουν νικηφόρα και στο Κύπελλο, μετά το «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα.

Όπως και να ‘χει, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τη στήριξη του «ερυθρόλευκου» κόσμου, καθώς δεν του δόθηκαν εισιτήρια για το αποψινό ματς με τον Ατρόμητο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως οι φίλαθλοι του Θρύλου θα δουν το ματς από την τηλεόραση. Ματς το οποίο θα δείξει σε ζωντανή μετάδοση το CosmoteSport 1HD στις 21:00.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ