ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μανούχος με Ατρόμητο, «φάλτσο» με Διαμαντόπουλο

Μανούχος με Ατρόμητο, «φάλτσο» με Διαμαντόπουλο

Τον Βαγγέλη Μανούχο όρισε ο Μπένετ ώστε να διευθύνει το εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (22/1, 20:30), για την 19η αγωνιστική της Super League. Ο ρέφερι από την Αργολίδα θα σφυρίξει για τρίτη φορά ματς των «ερυθρόλευκων» τη φετινή σεζόν, ωστόσο το «φάλτσο» της υπόθεσης είναι ο ορισμός του Διαμαντόπουλου (Αρκαδίας) στο VAR, καθώς είναι ένας διαιτητής που έχει αδικήσει πολλές φορές την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μανούχος είχε σφυρίξει το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0, στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος και δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό θέμα. Όμως, ο ίδιος έδειξε τη... δύναμη της «εξυγίανσης» στο Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 και ας μην έκανε κάποιο μεγάλο λάθος. Τι έκανε; Καταλόγισε 14 φάουλ υπέρ του Ολυμπιακού και 15 υπέρ της Λαμίας, σε ένα ματς χωρίς φάσεις, ενώ δεν έδινε παραβάσεις υπέρ των Πειραιωτών και παράλληλα προσπαθούσε να τους κλείσει στην περιοχή τους.

Από την άλλη, ο Διαμαντόπουλος θα βρεθεί για πρώτη φορά στο VAR σε φετινό παιχνίδι του Ολυμπιακού, τον οποίο έχει αδικήσει σε δύο παιχνίδια ως πρώτος διαιτητής και όχι μόνο... Πρόσφατο παράδειγμα το ματς Ιωνικός-Ολυμπιακός 0-2. Στο 26', ο διαιτητής Διαμαντόπουλος ανακάλυψε φάουλ σε βάρος του Παπασταθόπουλου στον Μάσας και έτσι δεν μέτρησε το κανονικότατο γκολ του Χάμες Ροντρίγκες. Στο VAR ήταν ο Μανούχος, όμως δεν γινόταν να παρέμβει.

Ο Διαμαντόπουλος, μάλιστα, είχε διευθύνει και το ματς της 7ης αγωνιστικής ΟΦΗ-Ολυμπιακός 1-2. Ο διεθνής ρέφερι δεν είχε αποβάλλει τον Μαρινάκη για μαρκάρισμα στον Βαλμπουενά, δίνοντάς του κίτρινη κάρτα στο 84’. Φάση την οποία ο Ολυμπιακός συμπεριέλαβε στο βίντεο και στην επιστολή που έστειλε στην UEFA, στις 23 Δεκεμβρίου.

Βοηθοί του Μανούχου θα είναι οι Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Ζαμπαλάς (Ηπείρου). Στο VAR και δίπλα στον Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) ως βοηθός θα είναι ο Κόλλιας (Ηπείρου).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ