ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το δίδυμο της... απόλαυσης!

Το δίδυμο της... απόλαυσης!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι Χουάνγκ και Εμβιλά αποτελούν τον πλέον καταλυτικό κρίκο της αλυσίδας με την οποία ο Μίτσελ επιχειρεί να φέρει… τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα και να επαναφέρει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Όντας οι συνδετικοί κρίκοι της αμυντικής και της επιθετικής τετράδας των Πειραιωτών και έχοντας να υποστηρίξουν ένα φιλόδοξο σχήμα με την παρουσία τριών δεκαριών πίσω από το καθαρόαιμο φορ, ο ρόλος των δύο είναι κάτι παραπάνω από κομβικός.

Ωστόσο, ανάμεσα στους δύο, έρχεται και ο Nτιαντιέ Σαμασέκου, ένα από τα μεγάλα «κέρδη» του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα, ο οποίος είχε και την… ατυχία να «πέσει» πάνω σε ένα δίδυμο που δε «σπάει» στη μεσαία γραμμή. Αυτό του Ίνμπομ Χουάνγκ και του Γιαν Εμβιλά, οι οποίοι έχουν «δέσει» εξαιρετικά στο κέντρο και ο Μίτσελ δεν τους… βγάζει εύκολα από το γήπεδο. Ο Αφρικανός μέσος, έχει ήδη παίξει στο πλευρό όλων των μέσων της ομάδας.

Μάλιστα, στο ματς του κυπέλλου με τον Άρη, ο «Σαμ» μαζί με τον Χουάνγκ πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και ήταν απολαυστικοί, «έκοβαν» και «έραβαν» κυριολεκτικά, μοιράζοντας και καλύπτοντας τους συμπαίκτες τους. Με τον Σαμασέκου να δείχνει ότι αξίζει να παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πως μπορεί να υπολογίζεται ακόμη περισσότερο από τον Μίτσελ, ενόψει της συνέχειας.

Επιμέλεια: Aντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ