ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ημέρα Ραμόν για τον Θρύλο!

Ημέρα Ραμόν για τον Θρύλο!

Την μεταγραφική του ενίσχυση προχωρά ο Ολυμπιακός με έναν νέο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, σε μία θέση στην οποία θέλει να βελτιωθεί. Ο λόγος για τον Ραμόν Ραμός Λίμα, ο οποίος είναι στο δρόμο για το λιμάνι, ώστε να ενισχύσει τον Θρύλο στο αριστερό άκρο της αμυντική του γραμμής. Ο Βραζιλιάνος μπακ είναι ήδη στο δρόμο για την Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να τον αναμένει, ώστε να τον ανακοινώσει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, ο Ραμόν θα είναι μέχρι το βράδυ στην Αθήνα, καθώς έχει ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι του από τη Βραζιλία. Ο ίδιος έρχεται με μεταγραφή από την κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλαμένγκο, για να «σμίξει» ξανά με έναν παλιό συμπαίκτη του. Ο λόγος για τον Ροντινέι, με τον οποίο συνυπήρξε στην ομάδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Όπως και να ‘χει, ο Ραμόν έρχεται στην Ελλάδα και για πρώτη φορά στην Ευρώπη, για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Έπειτα, θα πέσει με τα... μούτρα στη δουλεία, καθώς η ομάδα θέλει να τον έχει διαθέσιμο το συντομότερο δυνατό.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ