ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διπλό στο Περιστέρι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Διπλό στο Περιστέρι, Θρύλε ολέ, ολέ!

Με έναν και μοναδικό στόχο θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός, στο Περιστέρι. Να συνεχίσει την αντεπίθεσή του στο πρωτάθλημα και να νικήσει τον Ατρόμητο στις 28:30, ώστε να φύγει με το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, μήπως και μειώσει την απόσταση από την κορυφή, στην οποία ανήκει και θέλει να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μίτσελ έχει κάποια μικροπροβλήματα, ωστόσο η ομάδα αναμένεται να αγωνιστεί με τη γνωστή... συνταγή. Το πιθανότερο είναι να παίξει με μία ή δύο αλλαγές στη ενδεκάδα. Ανάλογα, βέβαια, το τι θα κρίνει ο Μίτσελ. Τόσο ο Φορτούνης, όσο και ο Ίνμπομ είναι διαθέσιμοι, αλλά αυτό που μένει να δούμε είναι τη διάταξη με την οποία θα αγωνιστεί ο Θρύλος. Δηλαδή με τρία «δεκάρια» ή με «καθαρούς» εξτρέμ στα «φτερά».

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θέλει όσο τίποτα τη νίκη, σε ένα δύσκολο παιχνίδι και απέναντι σε μία ομάδα ικανή. Θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα των «απέναντι» και να «ψαλιδίσει» κι άλλο τη διαφορά από την κορυφή, κάνοντας την πέμπτη διαδοχική νίκη του απόψε στο Περιστέρι.

Θρύλε, γερά!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ