ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Του έλειψε η «φρεσκάδα», χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση

Του έλειψε η «φρεσκάδα», χρειαζόταν καλύτερη διαχείριση

Είναι ολοφάνερο πως ο σχηματισμός με τα τρία «δεκάρια» δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό, όπως δεν βοήθησε το ίδιο ο Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης άσος δεν είχε την απαραίτητη «φρεσκάδα» στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, καθώς προερχόταν από ενοχλήσεις, ενώ είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το ματς Κυπέλλου με τον Άρη, την περασμένη Τετάρτη. Ξεκάθαρο. Δεν πήρε «ανάσες» και έτσι δεν ήταν το ίδιο αποτελεσματικός τόσο στο δημιουργικό, όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά, ο Χουάνγκ στο διάστημα που αγωνίστηκε, κράτησε τις ισορροπίες στο κέντρο, μαζί με τον Γιαν Εμβιλά, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων και σε ορισμένες αντεπιθέσεις που έβγαλε η ομάδα του Περιστερίου. Ωστόσο, όταν βγήκε όλες οι γραμμές έδειξαν να χάνονται και μοραία ο Ολυμπιακός ισοφαρίστηκε

Όπως και να ‘χει, ο Μίτσελ όφειλε να κάνει καλύτερη διαχείριση σε ό,τι αφορά τον 25χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι κομβικός και πολύ σημαντικός για τον φετινό Ολυμπιακό. Είναι το «άλφα και το ωμέγα» στον «ερυθρόλευκο» άξονα και είναι ικανός να αλλάξει ένα ολόκληρο παιχνίδι, εφόσον βρίσκεται στο 100%. Ο Ισπανός κόουτς πρέπει να το προσέξει αυτό, ώστε ο Χουάνγκ να μην ξεμείνει από δυνάμεις.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ