ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Θρύλος από τα… παλιά!

Θρύλος από τα… παλιά!

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν απλώς ποιοτικός, απέναντι στον ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο έκανε ένα ματς, το οποίο δεν ανταποκρινόταν στις δυνατότητες της ομάδας του, όμως στο δεύτερο μέρος η ομάδα όχι απλώς έβγαλε περισσότερη ποιότητα στο γήπεδο. Αλλά αντιθέτως, σκλήρυνε κιόλας. To πρωτάθλημα δεν θέλει μόνο μαγεία και αστερόσκονη. Θέλει και πάθος, θέληση και σκληρότητα κόντρα σε ομάδες σε αντιμετωπίζουν με συγκεκριμένο σκοπό.

Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ το είχε βγάλει και παλιά αυτό το στοιχείο. Με παίκτες που έβγαζαν στο γήπεδο τσαμπουκά και πάθος. Θέληση και σκληρότητα.  Χθες, έδειξε ότι το θέλει το ματς. Ότι δεν το χάνει με τίποτα. Το έδειξε αυτό ο Ολυμπιακός, στο δεύτερο μέρος.

Ήταν ο Θρύλος από τα… παλιά, με πάθος, δύναμη, ένταση, όπου το γήπεδο γέρνει προς την εστία του αντιπάλου και τις τελικές να φτάνουν τις 24. Τελικά, χρειάστηκε να μπει ως αλλαγή ο Ελ Αραμπί για να «λύσει τον γόρδιο δεσμό» για τους Πειραιώτες, χαρίζοντάς τους τη νίκη με το γκολ που πέτυχε στο 76’.

Αναμφίβολα, οι πολλές χαμένες ευκαιρίες αποτελούν... θέμα για τον Μίτσελ, ο οποίος είδε την ομάδα του να φτιάχνει 24 τελικές, αλλά να μην «κλειδώνει» το τρίποντο με τόση ευκολία. Ωστόσο, όλη αυτή η ενέργεια στο δεύτερο μέρος πρέπει να γίνει… οδηγός για τη συνέχεια.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ