ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Είστε υπάλληλοι του Μελισσανίδη...»

«Είστε υπάλληλοι του Μελισσανίδη...»

«Άστραψε και βρόντηξε» ο Δημήτρης Αγραφιώτης στην Εκτελετιστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Συγκεκριμένα, μόλις ο Τάκης Μπαλτάκος πήρε θέση ότι τάχα δεν υπήρχε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον Αρη, το οποίο έκανε ο Αθανασιάδης στον Φαμπίνιο. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, του προέδρου της ΚΕΔ Στιβ Μπένετ και του υπεύθυνου εκπαίδευσης διαιτησίας, Σταύρου Μάνταλου.

Αναλυτικά:

Αγραφιώτης: «Αφού ο κύριος Μπένετ και ο κύριος Μάνταλος θέλουν να ξεπλύνουν την ΑΕΚ, μπορούν να το κάνουν μόνοι τους όχι να μπαίνετε εσείς στη μέση. Ο κύριος Μαρινάκης σας είχε πει και την προηγούμενη φορά ότι θα μπουν εισαγγελείς για όλα τα θέματα. Αφήστε να τα πουν οι ίδιοι αυτά που σας είπαν, να εκτεθούν σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται πως εκτός του Φιλιππούση, ο οποίος είναι κανονικός υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη, είστε και εσείς.

Αποδείχθηκε αυτό και όταν η UEFA ανακοίνωσε για την ανάληψη του τελικού του Super Cup στο Καραϊσκάκη, όταν έμαθε πρώτα ο Μελισσανίδης την απόφαση αυτή και μετά εσείς ως πρόεδρος. Θέση του κ. Μαρινάκη, θα σας μηνύσουμε για ό,τι κάνατε για τον τελικό του Conference, όπως θα σας μηνύουμε και για οτιδήποτε άλλο από εδώ και πέρα. Ψάχναμε τον κ. Μπένετ να μας δώσει κάποιες απαντήσεις, που είναι; Κρύβεται;».

Μπαλτάκος: «Για να γίνει μία διοργάνωση σε μία χώρα θα πρέπει να το γνωρίζει η Ομοσπονδία. Εμένα με πήραν τρεις ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση και με ρώτησαν και είπα φυσικά και συμφωνώ να γίνει η διοργάνωση».

Φιλιππούσης: «Κύριε Αγραφιώτη αν έχετε στοιχεία ότι είμαι υπάλληλος του κ. Μελισσανίδη να τα καταθέσετε στα δικαστήρια. Να προσέχετε τι λέτε γιατί προκαλείτε».

Αγραφιώτης: «Εσύ μη μιλάς. Υπάρχει Επιτροπή Δεοντολογίας και στα δικαστήρια και θα τα πούμε όλα».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ