ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο «χασάπης» του Κιέβου στην Τούμπα!

Ο «χασάπης» του Κιέβου στην Τούμπα!

Διαιτητή ή καλύτερα «χειρούργο» από την Σλοβακία όρισε ο Μπένετ στο ντέρμπι της Κυριακής (5/2) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν. Ο λόγος για τον Σλοβάκο διαιτητή της ελίτ κατηγορίας Ιβάν Κρούζλιακ, ο οποίος έχει... σφάξει τους «ερυθρόλευκους» στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου για τα νοκ άουτ του Europa League. Ο Κρούζλιακ, στις 21/2/19, σφύριξε με δυο μέτρα και δυο σταθμά και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0.

Στο παιχνίδι στο Κίεβο, το πρώτο ματς έληξε 2-2, ο Σλοβάκος Κρούζλιακ έκανε λάθη μόνο σε βάρος των «ερυθρολεύκων». Αποκορύφωμα ότι στο 42' δεν απέβαλε τον Κετζιόρα για χέρι που έκανε, ενώ ήδη είχε μια κίτρινη για φάουλ. Ο Κρούζλιακ έδειξε από την αρχή τις προθέσεις του, καθώς στο 2' δεν έβγαλε κίτρινη στον Μπουγιάλσκι για το αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκιγιέρμε, ενώ στο 13' δεν έδωσε ούτε φάουλ, ούτε κίτρινη στο Κετζιόρα, ο οποίος πάτησε τον Παντένσε. Αργότερα, αντί να δώσει φάουλ σε χέρι παίκτη της Ουκρανικής ομάδας, έδωσε κατά του Φορτούνη.

Ούτε στο 77' έδειξε κίτρινη στον Τσιγκιάνκοφ για σκληρό φάουλ στον Ποντένσε. Επίσης, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο απίθανος Κρούζλιακ με άλλα κριτήρια έδινε φάουλ στους Ουκρανούς, ενώ οι παίκτες του Ολυμπιακού έπρεπε να πονέσουν για να πάρουν φάουλ, καθώς οι αντίπαλοι έπαιζαν πέρα από τα όρια, αντιλαμβανόμενοι ότι είχαν ανοχή από τον ρέφερι.

Αναλυτικά η διαιτητική ομάδα στο ματς της Τούμπας:

Διαιτητής: Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία)

Βοηθοί: Μπράνισλαβ Χάντσκο, Βλάνταν Τοντόροβιτς (Σλοβακία)

4ος Διαιτητής: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR, AVAR: Μίχαλ Οτσένας (Σλοβακία), Μιχάλης Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Θοδωρής Γκαϊτατζής (Δράμας).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ