ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεφτίλα! Ο Γιαννάκης ζήταγε αναβολή στη φυσούνα! (video)

Ξεφτίλα! Ο Γιαννάκης ζήταγε αναβολή στη φυσούνα! (video)

Αφού πέτυχαν τον σκοπό τους και ανέβαλαν το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ στο Περιστέρι, επειδή τα δοκάρια δεν είχαν το προβλεπόμενο ύψος, είπαν να μην κρατήσουν ούτε τα προσχήματα... Έτσι φαίνεται από ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Τι δείχνει αυτό το βίντεο, όμως; Τον διαιτητή Μανούχο (Αργολίδας) να πηγαίνει προς τα αποδυτήρια, αφού μέτρησε την εστία σε επτά σημεία για να δει το ύψος των δοκαριών (σ.σ. το έκανε ο βοηθός Μπουξμπάουμ της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής) και τον Γιάννη Παπαδόπουλο να του κάνει νόημα ότι «τελείωσε» και να ζητάει αναβολή! Ουσιαστικά, του ζήτησε να γράψει ότι το ματς δεν θα γίνει στο φύλλο αγώνα, την ώρα που ο ρέφερι από την Αργολίδα δεν είχε κάνει γνωστή την απόφασή του!

Ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος, μάλιστα, έδωσε το «παρών» στα αποδυτήρια για το ματς Ατρόμητος-ΑΕΚ. Ακόμη και εάν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ διαπίστωσε ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ΑΕΚ, όταν κατηγορήθηκε για βία και απειλές σε εκλογές ποδοσφαιρικών ενώσεων.

«Πέρα βρέχει», όπως φαίνεται. Ο Γιαννάκης μπορεί να τιμωρήθηκε για «ντου» σε διαιτητές σε αγώνες της ΑΕΚ, αλλά καθόταν μαζί με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό στην Νίκαια.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ