ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τον... χαβά της η ΕΠΟ, θέλει τελικό στην άλλη άκρη της γης

Τον... χαβά της η ΕΠΟ, θέλει τελικό στην άλλη άκρη της γης

Είναι απίστευτα τα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ είναι στον κόσμο της και θέλει να κάνει τον... χαβά της. Κυριολεκτικά. Λέει, ο Μπαλτάκος ότι θέλει και προσπαθεί να κάνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Αυστραλία. Γελάνε και οι πέτρες με αυτούς που δεν βλέπουν τα χάλια τους ως Ομοσπονδία και τόσα χρόνια δεν έχουν μπορούν να διοργανώσουν έναν τελικό με κόσμο και χωρίς επεισόδια. Στην ΕΠΟ φαίνεται ότι θέλουν να γίνουν ρεζίλι και εκτός συνόρων και συγκεκριμένα στην άλλη άκρη της γης...

«Δεν θα πάμε στη Σλοβακία ή τη Λιθουανία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Επιδιώκουμε να πάμε εκεί που υπάρχει έντονο το στοιχείο της ομογένειας. Πέρα από την τη Γερμανία και την Αγγλία, παίζει και η… Αυστραλία, αν και είναι δύσκολο λόγω της αλλαγής του καιρού. Η αγγλική Ομοσπονδία καταρχήν συμφωνεί, όμως τα γήπεδα δεν είναι δικά της. Πρέπει να έρθουμε σ’ επαφή και με τις ομάδες, που τους ανήκουν τα γήπεδα. 20 και 21 Μαΐου, που προσανατολιζόμαστε για τον τελικό, στην Αγγλία είναι διαθέσιμα τα γήπεδα της Κρίσταλ Πάλας, της Τσέλσι και της Άρσεναλ.

Από την Ομοσπονδία της Γερμανίας δεν έχουμε ακόμη απάντηση. Συζητάμε και με Αυστραλία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαλτάκος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ