ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πασχαλάκης: «Πρέπει να υπάρχει πίστη και προσήλωση στον στόχο»

Πασχαλάκης: «Πρέπει να υπάρχει πίστη και προσήλωση στον στόχο»

Για το κλίμα μετά το ματς με την ΑΕΚ, το τι πρέπει να συμβεί ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει τους στόχους του και το προσεχές ματς με τον Παναιτωλικό μίλησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Ο έμπειρος πορτιέρε τόνισε πως πρέπει να υπάρχει πίστη, προσήλωση στον στόχο και η... μπάλα να παραμείνει χαμηλά μέχρι το φινάλε.

Αναλυτικά όσα είπε ο γκολκίπερ του Θρύλου:

Για το κλίμα στην ομάδα μετά την ήττα από την ΑΕΚ: «Το κλίμα θεωρώ παραμένει ίδιο. Η πίστη είναι ίδια για τη συνέχεια. Δε μπορεί να μας παίρνει από κάτω ένα αποτέλεσμα. Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και αυτά. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωράμε καλύτεροι από ότι ήμασταν».

Για το τι πρέπει να συμβεί για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της: «Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει πίστη. Πρώτα από όλα εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες σου γιατί είναι η οικογένεια σου. Είσαι κάθε μέρα μαζί τους. Εμπιστοσύνη στον προπονητή ο κάθε παίκτης ξεχωριστά και όλοι μαζί. Θεωρώ πως αυτό υπάρχει σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πρέπει να είσαι πολύ προσηλωμένος στον στόχο σου και να έχεις «χαμηλά τη μπάλα» μέχρι το τέλος».

Για το ματς με τον Παναιτωλικό: «Είναι μια καλή ομάδα που έχει έναν προπονητή για αρκετό καιρό. Εμείς υπολογίζουμε όλα τα παιχνίδια το ίδιο. Πρέπει είμαστε πολύ πειθαρχημένοι από το πρώτο λεπτό γιατί έχουμε δείξει πως χάνουμε την συγκέντρωση μας σε κάποια ματς, ειδικά στην αρχή των αγώνων. Έτσι όπως είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος φέτος πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο».

Για το αν έχει εξήγηση για το γεγονός πως η ομάδα σε πολλά παιχνίδια δεν ξεκινάει καλά: «Προσωπικά όχι, δεν έχω κάποια εξήγηση, αλλά είμαι πεπεισμένος πως αυτό στην πορεία θα αλλάξει».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ