ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπανός: «Δικαιώθηκα, δεν μπορεί να λέει η ΑΕΚ ότι πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό»

Σπανός: «Δικαιώθηκα, δεν μπορεί να λέει η ΑΕΚ ότι πρεσβεύει κάτι το διαφορετικό»

Θέση για την απόφαση στην υπόθεση της… μεζούρας, η οποία δικαιώνει τον Ατρόμητο και οδηγεί στον εκ νέου ορισμό του ματς με την ΑΕΚ, πήρε ο Γιώργος Σπανός, σε δηλώσεις του στη Δημόσια Τηλεόραση.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Περιστερίου τόνισε, ότι οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά, ενώ υπογράμμισε ότι ήταν κάτι που το περίμενε και μάλιστα από την πρώτη στιγμή είχε πει…

«Εγώ την έφεση της ΑΕΚ την περίμενα, γιατί από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκα και είπα και στους δημοσιογράφους ότι ο απώτερος σκοπός της ΑΕΚ ήταν να μην γίνει το παιχνίδι και να το διεκδικήσει στα χαρτιά. Και δικαιώθηκα. Το περίμενα», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι ξεκάθαρο, ότι έχει απωλέσει το ηθικό πλεονέκτημα στη φίλαθλη κοινή γνώμη, γιατί δεν μπορεί σε άλλες περιπτώσεις να χειρίζεται τα θέματα διαφορετικά και να βγάζουν ανακοινώσεις και να λένε ότι εμείς σαν ΑΕΚ πρεσβεύουμε κάτι διαφορετικό και θέλουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια μόνο στους αγωνιστικούς χώρους και να έρχεται η ΑΕΚ στο Περιστέρι και να επιδιώκει να πάρει το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ