ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: «Πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες»

 Καραπαπάς σε Μπαλτάκο: «Πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες»

Η ΚΕΔ συνεχίζει να εκτίθεται, θυσιάζοντας τα πάντα στο βωμό της… εξυγίανσης αλλά και με φιλοσοφία κόντρα στον Ολυμπιακό. Σε αυτό το μήκος κύματος είναι η επιλογή του Κώστα Κατοίκου (Αθηνών) στο εκτός έδρας παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με τη Λαμία.

Μάλιστα, πολλές απορίες προκάλεσε στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ο ορισμός του συγκεκριμένου διαιτητή.

Για αυτό, τον λόγο και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ και ξεκαθάρισε στον πρόεδρό της Τάκη Μπαλτάκο: «Mπαίνουμε στην τελική ευθεία και πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες».

Παράλληλα, έριξε κι άλλες βολές κατά ριπάς τονίζοντας ότι όπως «φαίνεται ο Μπένετ τον παρακολουθούσε στα τοπικά και τον ήξερε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ότι μπορεί για να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα. Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους».

Η κουβέντα του Καραπαπά με τον Μπαλτάκο ξεκίνησε με την απορία του πρώτου πως είναι δυνατόν ενώ είναι άπειρος διαιτητής με πολλά λάθη μέχρι και στα τα τοπικά πρωταθλήματα, να τον σπρώξει ο Μπένετ στη Super League. Και σε αυτό το σημείο ήταν που υπογράμμισε ότι το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική ευθεία, άρα «πρέπει να αποφεύγονται οι γελοιότητες». Επίσης, τόνισε ότι «ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί το παραμικρό φαλτσοσφύριγμα».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ζήτησε να δει και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ και μετά την απάντηση του προέδρου της ΕΠΟ ακολούθησε η έκρηξη του Καραπαπά καθώς ξεγύμνωσε τους πάντες και τα πάντα.

Μπαλτάκος: «Βρίσκεται στην Αγγλία για σοβαρό προσωπικό του πρόβλημα και είναι αδύνατον να επικοινωνήσει κάποιος μαζί του».

Καραπαπάς: «Εφόσον δεν μπορεί να τον βρεί κανείς πως βγήκε σήμερα ανακοίνωση-συγγνώμη για τον ΠΑΟΚ. Είναι προσβάσιμος μόνο για τον Μάνταλο ο Μπένετ και όχι για την Ομοσπονδία; Σας έχουμε ανεχθεί πέρα από το αρκετά. Νισάφι πια! Πάμε την Κυριακή στη Λαμία σε ένα κρίσιμο ματς και για τις δυο ομάδες και βάζετε διαιτητή το παιδάκι που από τα τμήματα ανάπτυξης και το τοπικό ανέβηκε. Επίσης, ξέρετε καλά πως στην Super League. Φαίνεται ότι ο Μπένετ τον παρακολουθούσε στα τοπικά και τον ήξερε. Η ΚΕΔ, ο Μπένετ, ο Μάνταλος κάνει ότι μπορεί για να τινάξει το Πρωτάθλημα στον αέρα… Αρκεί να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους…»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ