ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Παρουσίαση Stoiximan Super League: «Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Παρουσίαση Stoiximan Super League: «Με προσωπικές ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη»

Είναι πλέον επίσημο Σούπερ Λιγκ και Stoiximan προχωρούν μαζί! Στα 9,45 εκ. ευρώ για 2,5 χρόνια η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ χορηγία που επιτεύχθηκε με προσωπικές ενέργειες και μεγάλη προσπάθεια του ηγέτη του Θρύλου! Ο Βαγγέλης Μαρινάκης διασφαλίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου, έχοντας κάνει μεγάλη προσπάθεια, γύρω από το θέμα.

Μάλιστα, η σύναψη της συνεργασίας με τη Stoiximan, με προσωπικές ενέργειές του, το επιβεβαίωσε, ότι «παλεύει» για το καλό του ποδοσφαίρου. Μία συνεργασία, η οποία από το μεσημέρι της Δευτέρας επισημοποιήθηκε. Η Stoiximan Super League παρουσιάστηκε και επίσημα, μπαίνοντας για τα καλά στη νέα εποχή. Η αναγνώριση από την Κάτια Κοξένογλου, για τη συνεισφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο όλο θέμα, είναι σημαντική και αξιοσημείωτη.

«Μετά από ενέργειες της Διοίκησης της Super League και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και χάρη στην ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων, η Stoiximan αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό της Super League», είπε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια πρόεδρος Δ.Σ. της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά:

«Καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Super League τη Stoiximan, ένα στρατηγικό εταίρο μας σε πολλά επίπεδα, καθώς η θεσμική συνεργασία μεταξύ της Stoiximan και της Super League περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σήμανση στα γήπεδα, σημαντική τηλεοπτική και διαδικτυακή προβολή, όπως και ένα σχεδιασμό ενεργειών που αποσκοπούν στο κοινό καλό, αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο την τεράστια δυναμική του πιο δημοφιλούς αθλήματος στη χώρα μας.

Μετά από ενέργειες της Διοίκησης της Super League και προσωπικά του προέδρου του Δ.Σ. Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και χάρη στην ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων, η Stoiximan αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό της Super League.

Η Κεντρική Χορηγία της Stoiximan, πέρα από την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, σηματοδοτεί και την αφετηρία μιας πλειάδας κοινωνικών πρωτοβουλιών που θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της κοινής μας πορείας.

Ήδη σήμερα, έχουμε τη χαρά να έχουμε μαζί μας τους εκπροσώπους του Emfasis Foundation, ενός οργανισμού που προσφέρει αρωγή σε συνανθρώπους μας και στην οποία η Super League, μαζί με όλες τις ομάδες που την απαρτίζουν, δίνει τη στήριξή της.

Μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα με τη Stoiximan:

Την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και την ανταπόδοση στην κοινωνία, σε όλους τους φιλάθλους.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες της Super League στη Stoiximan, τη Διοίκηση και τα Στελέχη της, για την άψογη συνεργασία και τον επαγγελματισμό τους, με την ευχή να πορευθούμε μαζί για πολλά χρόνια!».

 

Από την πλευρά του, ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, Αντιπρόεδρος της Stoiximan σημείωσε: «Το 2023, αποτελεί ένα κομβικό έτος για την Stoiximan, σηματοδοτώντας την ολοκλήρωση της πρώτης δεκαετίας της ζωής μας και την είσοδό μας σε μια νέα περίοδο ανάπτυξης.

Εγκαινιάζουμε τον νέο κύκλο της διαδρομής μας, η οποία μας βρίσκει να έχουμε κατακτήσει την μεγαλύτερη παγκόσμια διάκριση, ως κορυφαία εταιρεία διεθνώς και να αποτελούμε τη μοναδική στοιχηματική εταιρεία παγκοσμίως που αποτέλεσε χορηγό στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, με μια σημαντική συνεργασία, αυτή με το κορυφαίο επαγγελματικό διασυλλογικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Το πεδίο συνεργασίας μας είναι πέρα από μια τυπική χορηγική συνεργασία και εκτείνεται στη διεύρυνση του κοινωνικού αποτυπώματος του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που αποτελεί πάντοτε τη βάση των συνεργασιών μας.

Θέλουμε να είμαστε ένας θετικός παράγοντας για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου και ως τέτοιο αντιλαμβανόμαστε τον ρόλο μας ως χορηγοί και ονοματοδότες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν τα στελέχη του Ολυμπιακού, κ.κ. Παπαβασιλάκης και Γαβαλάς.

Η χορηγική συνεργασία της Super League με τη Stoiximan, αφορά τόσο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο όσο και στις σεζόν 2023-2024 και 2024-2025 και περιλαμβάνει τέσσερις βασικούς πυλώνες: την ονοματοδοσία του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League, τη διευρυμένη προβολή της Stoiximan εντός των γηπέδων, την από κοινού ανάληψη κοινωνικών πρωτοβουλιών καθώς και την υλοποίηση ενεργειών για τη βελτίωση της εμπειρίας του φιλάθλου, εντός και εκτός γηπέδων.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ