ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πώς θα πείσουν;

Πώς θα πείσουν;

Στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Superleague θα βρεθεί η ΠΑΕ το πρωί της Παρασκευής, όπου και θα εκδικαστεί η υπόθεση των "πράσινων" για όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο στη Λεωφόρο. Την ώρα που από την πλευρά του ΠΑΟ ζητούν να δικαιωθεί η ένσταση που έχουν κάνει για να ακυρωθεί το φύλλο αγώνα. Και έχουν και την πειθαρχική δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στο... κεφάλι τους!

Πάντως όσο κι αν προσπαθούν οι "πράσινοι" να σώσουν ό,τι μπορέσουν, υπάρχουν δύο σημαντικά ζητήματα. Πώς θα πείσουν τον οποιοδήποτε όταν υπάρχει η έκθεση "κόλαφος" από την πλευρά της Αστυνομίας; Πώς θα πείσουν τον οποιοδήποτε από τη στιγμή που δεν έχουν ζητήσει ούτε μια συγγνώμη για τα έκτροπα των οπαδών τους, αλλά εξακολουθούν να σφυρίζουν... αδιάφορα. Βάσει κατηγορητηρίου και άρθρων που περιλαμβάνει αυτό, η "καμπάνα" που θα πέσει στους "πράσινους" θα είναι κάτι παραπάνω από εξοντωτική.

Τι σημαίνει αυτό; Πώς οι "πράσινοι" απειλούνται με αφαίρεση τριών βαθμών με τιμωρία της έδρας τους για τουλάχιστον 2 αναμετρήσεις και για ένα υπέρογκο πρόστιμο που θα ξεπερνάει τις 100.000 €! Το μοναδικό που "σώζει" την πλευρά του ΠΑΟ για να περιοριστεί, λίγο, το "εύρος" της τιμωρίας είναι πως σε ανάλογες περιπτώσεις οι δικαστές συμψηφίζουν όλες τις "καμπάνες" κι έτσι μπορεί να "γλιτώσουν" κάτι...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 • Μέγα σκάνδαλο!

  Μέγα σκάνδαλο!

  Η δίωξη δεν περιλαμβάνει την παράγραφο για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο

 • Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟ

  Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟ

  Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάλεσε σε απολογία τους "πράσινους"

 • Αλαφούζο, εσύ δεν φταις;

  Αλαφούζο, εσύ δεν φταις;

  Πρώτος έφταιγε ο διαιτητής, μετά η αστυνομία. Ο πρόεδρος του ΠΑΟ είναι πάντα αμέτοχος;

 • Αλαφούζο εγγυόσουν;

  Αλαφούζο εγγυόσουν;

  Η αστυνομία δεν έδινε εγγυήσεις. Δείτε στο βίντεο των redsagainsthemachine.gr τα "εφόδια" των οπαδών του ΠΑΟ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ