ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και άλλα… δώρα από Ελ Αραμπί!

Και άλλα… δώρα από Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέρασε σαν αλλαγή στον αγώνα με την Λαμία και έδωσε την ασίστ για τον Πεπ Μπιέλ, στη φάση του 0-3. Έναν παίκτη με τον οποίο είχε ανάλογη συνεργασία και στην Λεωφόρο.

Αναλυτικότερα, ο 36χρονος άσος έφτασε τις τέσσερις πάσες για γκολ, ενώ έχει και ίδιο αριθμό και στο σκοράρισμα. Συμμετοχή σε οκτώ τέρματα ως αλλαγή έχει στην Σούπερ Λιγκ ο Μαροκινός φορ, είτε ως «εκτελεστής», είτε σαν «δημιουργός». Έχοντας παίξει ως αλλαγή σε 348΄ και έχοντας περάσει στο γήπεδο 16 φορές από τον πάγκο, ο απολογισμός του είναι εντυπωσιακός αφού έχει «goal rate», που φτάνει το 0,25, αλλά και «scorer rate» που «αγγίζει» το 0,50! Αναφορικά με τη δεύτερη θέση του συγκεκριμένου πίνακα, ανήκει στον «πράσινο» Σπόραρ, που έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα, αλλά δεν έχει ασίστ σε 168΄ και επτά ματς ερχόμενος ως… δωδέκατος παίκτης στο γήπεδο, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε το όνομα του Άμραμπατ της ΑΕΚ, που έχει τρία γκολ και δύο ασίστ σε 237΄ και εννέα ματς ως «έξτρα» λύση.

Συνολικά πάντως, ο Ελ Αραμπί είναι μέσα στους δέκα παίκτες του πρωταθλήματος με τα περισσότερα «δώρα» στους συμπαίκτες του, αφού έχει πέντε! Όσες και ο Χάμες Ροντρίγκες. Από ένας σπουδαίος «εκτελεστής», έχει μετατραπεί και σε σπουδαίος «πασέρ»!

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ