ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καραπαπάς στους παίκτες της Ακαδημίας: «Να λέτε Ολυμπιακός με την καρδιά σας» (video)

Καραπαπάς στους παίκτες της Ακαδημίας: «Να λέτε Ολυμπιακός με την καρδιά σας» (video)

Στη χθεσινή (22/2) εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη έδωσε το «παρών» ο Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του πειραϊκού συλλόγου, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος εκπροσώπησε τη Διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη.

Ο Κώστας Καραπαπάς κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησε στα παιδιά και τους μετέφερε τις ευχές του ηγέτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ τα προέτρεψε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να λένε Ολυμπιακός μέσα από την καρδιά τους!

«Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, να είστε πρώτα απ’ όλα καλά, η ακαδημία μας θέλει καλούς ποδοσφαιριστές αλλά και καλούς ανθρώπους. Το έμβλημα του Ολυμπιακού είναι κάτι το οποίο 100 χρόνια έχει συνδεθεί με όνειρα, χαρές, λύπες και δόξα.

Είναι ένα έμβλημα το οποίο γνωρίζουν σε όλο τον κόσμο είναι περηφάνια για εσάς να το φοράτε και να το έχετε μαζί σας όλη την ημέρα, όχι μόνο στις προπονήσεις. Είστε εδώ γιατί σας διάλεξαν να είστε εδώ άρα είστε οι καλύτεροι. Συνεχίστε να λέτε Ολυμπιακός με πάθος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ