ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καρεμπέ: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός επειδή είναι πετυχημένος σε όλα τα επίπεδα» (video)

Καρεμπέ: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός επειδή είναι πετυχημένος σε όλα τα επίπεδα» (video)

Στην κοπή της πίτας των Ακαδημιών του Ολυμπιακού (22/2) βρέθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ και έστειλε το δικό του μήνυμα για τον σύλλογο.

Ο Αθλητικός Διευθυντής των Πειραιωτών μίλησε στα παιδιά των Ακαδημιών και τους έδωσε τις συμβουλές του για να έχουν μια πετυχημένη καριέρα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρέπει να είστε περήφανοι στον Ολυμπιακό. Να σας πω ότι υπάρχει ένας δρόμος για να φτάσετε στον στόχο σας. Για να φτάσετε στην τελειότητα. Κάθε μέρα πρέπει να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεσαι καλύτερος, μέσα από τους προπονητές σας και τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Ο Ολυμπιακός ξέρετε ότι σας προσφέρει όλα τα εργαλεία.

Είναι μεγάλη ομάδα γιατί είναι πετυχημένη κάθε χρόνο σε όλα τα επίπεδα. Όταν μαθαίνετε κάτι, να προσπαθείτε να το τελειοποιείτε, αυτό είναι το DNA μας. Όλες οι οδηγίες που σας δίνουν οι προπονητές σας είναι οι σωστές οδηγίες. Όσο είστε εδώ, πρέπει να ακολουθείτε τον σωστό δρόμο για να βελτιώνεστε. Ό,τι σας μαθαίνουμε είναι για να ξέρετε τι εκπροσωπείτε εδώ. Για να φτάσετε στην πρώτη ομάδα θα πρέπει να αφομοιώσετε και να αναπτύξετε όλες τις πληροφορίες που παίρνετε καθημερινά».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ