ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τo Σάββατο πρέπει ο κόσμος να παίξει μεγάλη μπάλα!

Τo Σάββατο πρέπει ο κόσμος να παίξει μεγάλη μπάλα!

Είναι δεδομένη η σχέση που έχει ο κόσμος του Ολυμπιακού, με την ομάδα. Είναι δεδομένη η σύνδεση ομάδας και κόσμου, ειδικά μέσα στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός και ο κόσμος του είναι ένα και πρέπει αυτή το Σάββατο, απέναντι στον Παναθηναϊκό , στο παραδοσιακό ντέρμπι του ελληνικού ποδοσφαίρου. ο κόσμος του Ολυμπιακού να παίξει μεγάλη μπάλα. Το Σάββατο πρέπει ο κόσμος να είναι ΕΝΑ με την ομάδα και δωδέκατος παίκτης! Δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Πρέπει ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι με όλη τη σημασία του όρου «δωδέκατος παίκτης». Και με πολλή προσοχή να παίξει για την ομάδα και να την ωθήσει στη νίκη! Δεν είναι… πρωτάρης ο κόσμος του Ολυμπιακού σε μεγάλα ματς όπως αυτό. Είναι πιθανό να προκληθεί. Είτε από συμπεριφορές, είτε από φαλτσοσφυρίγματα, είτε από οτιδήποτε άλλο… Και πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός.

Ο κόσμος πρέπει να παίξει μπάλα επιπέδου… Champions League, επιπέδου τίτλου πρωταθλήματος, επιπέδου Ολυμπιακού! Και να είναι ψυχή και σώμα ο 12ος παίκτης της ομάδας. Οι απέναντι έχουν, σε κάθε τους ματς σχεδόν… άλλο 12ο παίκτη! Ο Ολυμπιακός έχει τον τεράστιο κόσμο του και σε αυτόν πρέπει να στηριχθεί και σε αυτό το μεγάλο ματς.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ