ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ντέρμπι με τον ΠΑΟ

Γιώργος Μασούρας και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι δύο από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ και μπορούν να «καυχιούνται» πως έχουν αγωνιστεί σε όλα τα «αιώνια» ντέρμπι, από τη μέρα που ήρθαν στο μεγάλο λιμάνι. Αμφότεροι, δεν έχουν… δεδομένη θέση στην ενδεκάδα στο παιχνίδι του Σαββάτου.

Αναφορικά με τον Έλληνα εξτρέμ μοιάζει αουτσάιντερ για μια θέση στο αρχικό σχήμα, αφού ο ανταγωνισμός στα «φτερά» είναι έντονος, ενώ από την Τούμπα και μετά έπαιξε ελάχιστα. Ο Μασούρας πάντως έχει παίξει σε 14 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι στους «πράσινους» από τη μέρα που ήρθε στον Πειραιά και δεν έχει χάσει ντέρμπι, είτε παίζοντας ως αλλαγή, είτε ως βασικός. Φυσικά κορυφαίο του ματς ήταν στο 1-4 στα play off, στην Λεωφόρο, όταν και είχε σκοράρει δύο γκολ και έδωσε και μια ασίστ.

Σε ό,τι αφορά τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, επίσης αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει το «απόλυτο» συμμετοχών από τη μέρα που ήρθε στον Πειραιά. Ο Μολδαβός μπακ έχει αγωνιστεί σε οκτώ «αιώνια» ντέρμπι και στα έξι εξ αυτών «κατέγραψε» 90λεπτο. Και για τον διεθνή μπακ, η θέση στην ενδεκάδα δεν είναι «καπαρωμένη». Ο Ραμόν είχε καλή εικόνα με αντιπάλους τον Παναιτωλικό και την Λαμία και είναι πιθανό να διατηρήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Ο Ρέαμπτσιουκ έχει το… πλεονέκτημα πως γνωρίζει καλά τον Μαντσίνι, τον οποίο και θα μπορούσε να μαρκάρει και από τις μεταξύ τους «κόντρες» και στα Ολυμπιακός- Άρης. 

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ