ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο σπρώξιμο σε ΑΕΚ, καθαρό φάουλ πριν το γκολ! Δεν... είδαν κάτι Διαμαντόπουλος-Φωτιάς!

Νέο σπρώξιμο σε ΑΕΚ, καθαρό φάουλ πριν το γκολ! Δεν... είδαν κάτι Διαμαντόπουλος-Φωτιάς!

Απίθανα πράγματα είδαμε για άλλο ένα παιχνίδι. Αυτήν τη φορά, οι «ομορφιές» έγιναν στο Hράκλειο και πάλι σε παιχνίδι της ΑΕΚ, με διαιτητή τον Διαμαντόπουλο. Και πάλι... τυχαία ευνοήθηκε και πέτυχε το 2-0 με πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ να προηγείται πριν την επίτευξη του τέρματος.

Συγκεκριμένα, το γκολ το έβαλε ο Άμραμπατ, αλλά κακώς μέτρησε, μιας και στην αρχής της φάσης έγινε καθαρό, φάουλ πάνω στον Διαμαντή από τον Βίντα. Ο Διαμαντόπουλος, όμως, διαιτητής της αναμέτρησης δεν... είδε κάτι.

Επίσης δεν... είδε κάτι και ο VAR Φωτιάς που όφειλε να ειδοποιήσει τον διαιτητή ότι υπάρχει παράβαση και να πάει να δει τη φάση. Αν γινόταν αυτό, η λογική «λέει» ότι έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ της ΑΕΚ και να υποδειχθεί φάουλ υπέρ του ΟΦΗ.

Δυστυχώς, η διαιτησία του δείχνει ότι είχαν δίκιο εκείνοι που φώναζαν σχετικά με τον ορισμό του στο παιχνίδι ΟΦΗ-ΑΕΚ. Η επιλογή του δείχνει ότι οι Μπένετ, Μάνταλος είναι ακατάλληλοι να επιλέγουν διαιτητές και πρέπει να φύγουν. Για το επιιθετικό φάουλ του Βίντα διαμαρτυρήθηκαν και οι παίκτες του ΟΦΗ. Είναι δυνατόν να μη βλέπουν ότι ο Βίντα χρησιμοποίησε τον αγκώνα του στη διεκδίκηση της μπάλας.

Να σημειωθεί ότι, και στα δυο πρώτα γκολ είναι μέσα ο Πασαλίδης. Στο πρώτο παίρνει η μπάλα ύψος και στο δεύτερο κάνει λάθος πάσα.

Δείτε την φάση:

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ