ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τις έκανε 400 ο Φορτούνης!

Τις έκανε 400 ο Φορτούνης!

Τον παλιό του καλό εαυτό έχει βρει ο Κώστας Φορτούνης, καθώς έχει επιστρέψει στα υψηλά στάνταρ απόδοσης που τον είχαμε συνηθίσει πριν τους σοβαρούς τραυματισμούς του. Ο διεθνής άσος είναι ολοένα και καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και βοηθά σημαντικά τον Ολυμπιακό, μετά την επιστροφή του. Στο ματς με τον Λεβαδειακό, μάλιστα, ο «Φόρτου», έφτασε τις 400 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο! Επίτευγμα το οποίο συνδύασε με δύο ασίστ ώστε ο Θρύλος να νίκησει άνετα με 6-0!

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Super League:

«Ο Κώστας Φορτούνης έπιασε το ορόσημο των 400 επαγγελματικών αγώνων στην καριέρα του και μπορεί να μην το συνδύασε με γκολ, αλλά έδωσε δύο ασίστ στους συμπαίκτες του. Ο 32χρονος μέσος αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κατηγορία με τα Τρίκαλα, την σεζόν 2009-10 και ήταν αρκετά μόλις 13 παιχνίδια εκεί ώστε να βρεθεί γρήγορα στον Αστέρα Τρίπολης και στην Super League.

Μόλις 26 επίσημα παιχνίδια και ένα τέρμα σε μια σεζόν ήταν πάλι αρκετά για να ανοίξει την πόρτα του γερμανικού πρωταθλήματος και να μετακομίσει στην Καϊζερσλάουτερν. Τρεις σεζόν (77 συμμετοχές – 3 γκολ) και επιστροφή στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό. Με τους Ερυθρόλευκους έχει 282 παιχνίδια, έχει σημειώσει 82 γκολ και έχει μοιράσει 83 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί και δύο φορές με τον Ολυμπιακό Β'.

Η πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό παιχνίδι ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου 2009, όταν αγωνίστηκε για 13 λεπτά στην αναμέτρηση Εθνικός Φιλιππιάδας – Τρίκαλα 1-1, ενώ το πρώτο του παιχνίδι στην Super League ήταν το Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-0 στις 11 Σεπτεμβρίου 2010. Μια εβδομάδα μετά, στο ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2 σημείωσε το πρώτο του τέρμα.

Η πρώτη του συμμετοχή με τον Ολυμπιακό ήταν στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, στο Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ λίγες μέρες αργότερα αγωνίστηκε στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 1-0 ως αλλαγή στη θέση του Γιάννη Μανιάτη.

Η ομάδα που έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές στην καριέρα του είναι η ΑΕΚ, με 28 συνολικά παιχνίδια απέναντι της (19 Πρωτάθλημα – 9 Κύπελλο Ελλάδος). Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με τα επτά να είναι για το πρωτάθλημα και τα δύο για το Κύπελλο Ελλάδος. Στην δεύτερη θέση των προτιμήσεων του είναι η ΑΕΚ με 8 τέρματα, όλα σε αγώνες πρωταθλήματος».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ