ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η τιμωρία του Ολυμπιακού Β' για το ματς με την Κηφισιά

Η τιμωρία του Ολυμπιακού Β' για το ματς με την Κηφισιά

Με αφαίρεση βαθμών και πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός Β', για την αποχώρησή του από την αναμέτρηση με την Κηφισιά, τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αποσυρθεί από το παιχνίδι μετά τη μεγάλη ένταση που είχε προκληθεί στο 22ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Κωστή αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμά του στον Ταλάλ.

Το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League 2 επέβαλλε στους Πειραιώτες ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 και πέντε από το επόμενο, μαζί με πρόστιμο 80.000 ευρώ. Παράλληλα, το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ της Κηφισιάς, με σκορ 3-0.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β ευθύνεται για την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της υπαίτιας αποχώρησης από το γήπεδο χωρίς ο διαιτητής να έχει διακόψει τον αγώνα και να έχει δώσει σχετική εντολή μετά την έναρξή του, με συνέπεια να μην τελεστεί ο αγώνας με υπαιτιότητά της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τις ποινές:

α) την απώλεια του αγώνα με την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ με τέρματα 0-3

β) αφαίρεση πέντε βαθμών από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2022-2023 και πέντε βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2023-2024 και

γ) χρηματική ποινή 80.000€.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της εισόδου των οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, η οποία (είσοδος) δεν συνδέθηκε με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας και περιορίστηκε σε ελάχιστα άτομα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β τη χρηματική ποινή των 2.500€. Ήτοι καθορίζει συνολική χρηματική ποινή κατά συγχώνευση 81.125€».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ