ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έκανε 60 στα 80 ο Μίτσελ

Έκανε 60 στα 80 ο Μίτσελ

Στην αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, ο Ολυμπιακός σκόραρε έξι φορές και ο Μίτσελ πανηγύρισε την 60η του νίκη σε 80 αγώνες στον Πειραιά, σε ό,τι αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα και στις δύο «θητείες» του. Ο Ισπανός προπονητής, έχει αυτή τη στιγμή 60 τρίποντα, 13 ισοπαλίες και επτά αρνητικά αποτελέσματα και οι συνολικοί βαθμοί που έχει συγκεντρώσει είναι 193! Μιλάμε για έναν απολογισμό 2,41 βαθμών μέσο όρο για τον Ίβηρα τεχνικό, ο οποίος έχει δει την ομάδα του να σκοράρει 188 φορές και να πλησιάζει σιγά, σιγά προς τα 200 γκολ, ενώ η εστία των Πειραιωτών σε αυτές τις δύο «παρουσίες» του, έχει παραβιαστεί σε 43 περιπτώσεις!

Φυσικά, τα play off που θα ακολουθήσουν θα είναι τα πρώτα για τον Ισπανό προπονητή, αφού δεν έχει συμμετάσχει ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα σε αυτή τη διαδικασία, είτε γι αυτά που γίνονται για τον πρωταθλητή, είτε αυτά που ήταν στο παρελθόν για την 2η θέση. Αν βάλουμε κάτω πάντως, όλα τα επίσημα παιχνίδια του 59χρονου τεχνικού στον Πειραιά, απέναντι στην ΑΕΚ, θα φτάσει τα 120. Συνολικά έχει 80 νίκες, 20 ισοπαλίες και 19 ήττες, με τα γκολ να είναι 251-94 και ο μέσος όρος βαθμών 2,18 πόντοι ανά ματς.

Άλλωστε, τα νούμερα που έχει «καταγράψει» ο Μίτσελ στο μεγάλο λιμάνι, είναι μια διαφορά τα καλύτερα στην προπονητική του καριέρα. Mε την γαλλική Μαρσέιγ, είχε 1,48 κερδισμένους βαθμούς μέσο όρο και εκτός Ευρώπης και συγκεκριμένα με την Πούμας, «μέτρησε» 1,44 πόντους μέσο όρο.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ