ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω

Ευκαιρία να πάρει το αίμα του πίσω

O Nτιαντιέ Σαμασέκου, ένα από τα μεγάλα «κέρδη» του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα,. Ο χαφ από το Μάλι, ο πιο ακριβός σε αξία ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκατ. ευρώ και ένας από τους καλύτερους της περσινής σεζόν στην Μπουντεσλίγκα, δεν θα μπορούσε να είναι ένας ακόμα παίκτης για να… γεμίσει το ρόστερ του ο Μίτσελ. Αλλά ένας ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας. Και αυτό φαίνεται και στο γήπεδο.

Μάλιστα σε τόσο σημαντικά ντέρμπι όπως αυτό της Κυριακής (12/3) μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια της Super League, ο Αφρικανός έχει υψηλό κίνητρο.

Ο «Σαμ» βίωσε μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία την αμέσως προηγούμενη φορά που πήγε και αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα στο γήπεδο της ΑΕΚ. Ήταν ο α’ ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας στον οποίο ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-0 και εκείνος είχε σημειώσει το σχεδόν αδιανόητο αυτογκόλ και είχε δεχθεί τα σχετικά... πυρά.

Με δεδομένη την απουσία του Γιαν Εμβιλά λοιπόν μοιάζει 99% βέβαιο ότι ο Σαμασέκου θα είναι ξανά παρτενέρ του Χουάνγκ στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα έχει πολύ υψηλό κίνητρο για μια προσωπική ρεβάνς κόντρα στην ΑΕΚ.

Επιμέλεια: Αντώνης Αντωνίου

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ