ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στα play-offs μιλάει ο ηγέτης!

Στα play-offs μιλάει ο ηγέτης!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, πετυχαίνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

Αυτή η νίκη των πρωταθλητών στην έδρα της ΑΕΚ με 3-1 ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική και διαμορφώνει νέα δεδομένα στα πλέι οφ για την «μάχη» του τίτλου.

Ηγετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Κώστας Φορτούνης , ο οποίος σφράγισε την πρόοδο που έχει σημειώσει το τελευταίο διάστημα, με τη εμφάνιση του στο ντέρμπι, βάζοντας φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στο «διπλό» του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, έχοντας συμμετοχή στα δύο από τα τρία τέρματα.

Γενικά, ο «Φόρτου» είναι πραγματικά σε μια εξαιρετική κατάσταση και είναι ξεκάθαρα το βασικό πλεϊμέικερ του Ολυμπιακού. Είχε αρχηγική παρουσία στο ντέρμπι. Δεν είναι αυτή καθαυτή η εμφάνισή του, αλλά η γενικότερη παρουσία του, η μαχητικότητά του και το ότι δεν… κώλωσε να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή για όλα αυτά τα περίεργα, που έκανε ο Ιταλός ρέφερι.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός δείχνει πιο ώριμος και πιο έτοιμος από ποτέ. Όχι απλώς να παίξει καλή μπάλα, αλλά να ηγηθεί της προσπάθειας, την οποία ο Ολυμπιακός θα κάνει στα πλέι οφ, για να κατακτήσει το 48ο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ