ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η ανίκανη ΚΕΔ δικαιώνει με το «καλημέρα» τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Η ανίκανη ΚΕΔ δικαιώνει με το «καλημέρα» τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Υπάρχουν διαιτητές που έχουν δώσει πολλά δικαιώματα με λάθη υπέρ συγκεκριμένων ομάδων, όμως εξακολουθούν να τους ορίζουν. Όμως  προσθέστε και ότι φέρνουν ξένους χαμηλού επιπέδου που σφυρίζουν με το ίδιο «πνεύμα» με αυτό των Ελλήνων της «εξυγίανσης».

Όμως, ο Μπένετ και ο Μάνταλος συνεχίζουν τις προκλητικές επιλογές, με δεδομένο ότι τα διαιτητικά λάθη δεν κρύβονται και «ακολουθούν» τους διαιτητές. Μία ακόμα τρανή απόδειξη είδαμε και στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Τα μάτια σε δεύτερη κίτρινη, άρα και αποβολή, του Άμραμπατ σε δύο περιπτώσεις έκλεισε ο διαιτητής Νταμπάνοβιτς, ο οποίος δεν είναι ελίτ διαιτητής, στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της ΑΕΚ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στο 19’ για το χτύπημα με το χέρι στο πρόσωπο του Χουάνκαρ και στο 33’ έκανε νέο μαρκάρισμα στον αριστερό μπακ του ΠΑΟ, για το οποίο θα έπρεπε να είχε δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη, αλλά ο Μαυροβούνιος έκλεισε τα μάτια και άφησε στο παιχνίδι τον Μαροκινό.

Επίσης, στο 43′ μάλιστα ο διαιτητής χάρισε για δεύτερη φορά την κόκκινη στον Αμραμπατ, όταν ο παίκτης της ΑΕΚ βρήκε την μπάλα με το χέρι, στην προσπάθεια του Μπρινιόλι να δώσει πάσα στον Χουάνκαρ, αλλά ούτε εκεί τίποτα.

Βέβαια, ο Άμραμπατ για όσους δεν θυμούνται έπρεπε να έχει αποβληθεί στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός και δεν θα έπαιζε σήμερα, αλλά όσο υπάρχουν άνθρωποι σαν τον Μπένετ και τον Μάνταλο που ορίζουν τέτοιους ακατάλληλους διαιτητές, ο Άμραμπατ και ο κάθε Άμπραμπατ θα έχει «ασυλία».

Τέτοιες επιλογές δεν δίνουν εγγύηση για ομαλότητα ενόψει των πλέι οφ και τινάζουν το πρωτάθλημα στον αέρα. Σχετικά με την ακαταλληλότητα των Μπένετ, Μάνταλου να ληφθεί υπόψη ότι έρχονται ξένοι ρέφερι από το κάτω ράφι και βλέπουμε αυτά τα αίσχη.

Ο κατήφορος της διαιτησίας συνεχίζεται και, όπως φάνηκε από τους ορισμούς, ακόμη δεν είδαμε τίποτα και δικαιώνεται περίτρανα δικαιώνεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός που ζητούσαν ελίτ διαιτητές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ