ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

In Michel we trust...

In Michel we trust...

Ανέλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο, σε μία στιγμή που οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα το σκεφτόταν... τρεις φορές για να αναλάβει. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός είχε ανάγκη από έναν προπονητή που θα μπορέσει να κάνει τους «ερυθρόλευκους» ένα πολύ δυνατό σύνολο και να βρει την «ταυτότητα» του. Τη στιγμή που ο Θρύλος έμοιαζε να μην μπορεί να βρει τα πατήματά του.

Ο Μίτσελ επέστρεψε στον αγαπημένο του Ολυμπιακό για να μεταφέρει στους παίκτες το μέταλλο του πρωταθλητή ξανά και να τους βάλει στη «μάχη» του πρωταθλήματος. Βήμα-βήμα, το κατάφερε.

Πίστεψε στους παίκτες τους και εκείνοι πίστεψαν σε αυτόν. Στηρίχτηκε και στήριξε την ομάδα και δημιούργησε ένα πολύ καλό σύνολο το οποίο άρχισε να αποδίδει. Μέρα με τη μέρα ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια βελτίωσης και μετά την θετική πρεμιέρα των play-offs κόντρα στον Βόλο, παραμένει αήττητος επί 19 ολόκληρες αγωνιστικές (από το 1-2 από τον ΠΑΟΚ την 8η αγωνιστική), πάνω δηλαδή από μισό πρωτάθλημα (36 αγωνιστικές είναι ολόκληρο) κι αυτό τον βοήθησε πολύ στο να καλύψει τόσο μεγάλο μέρος της διαφοράς και να βρίσκεται σε απόσταση… βολής από την κορυφή.

Είναι σαφές ότι υπάρχουν ακόμη πράγματα τα οποία πρέπει να διορθωθούν. Και δεδομένα ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει και καλύτερος. Αλλά έχει ήδη πιάσει πρότερα, υψηλά στάνταρ. Έργο Μίτσελ, αν μη τι άλλο, όπως και το γεγονός ότι όλοι οι παίκτες πλέον πιστεύουν πολύ περισσότερο στις δυνάμεις τους.

O βαθμός δυσκολίας ήταν και παραμένει μεγάλος. Ο Ολυμπιακός, όμως, πλησιάζει και έχοντας 47 πρωταθλήματα, κάνει τους αντιπάλους του να τον νιώθουν, να τον υπολογίζουν.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός μπορεί και με πίστη στον αρχιτέκτονα του Ολυμπιακού, Μίτσελ, θα τα καταφέρει ξανά και θα σηκώσει το 48ο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ