ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εννέα χρόνια χωρίς τον Σταύρο Νταϊφά! (photo)

Εννέα χρόνια χωρίς τον Σταύρο Νταϊφά! (photo)

Συμπληρώθηκαν κιόλας 9 χρόνια, από τον θάνατο του αείμνηστου και μεγάλου Προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά. Ο αείμνηστος Σταύρος Νταϊφάς έφυγε από τη ζωή, σαν σήμερα, πριν από οκτώ χρόνια, στις 24 Μαρτίου του 2014 και βύθισε στο πένθος την «ερυθρόλευκη» οικογένεια. Έχει υπηρετήσει με τιμή τον Ολυμπιακό, από τη θέση του Προέδρου και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη και σεβασμό, όπως αρμόζει σε έναν άνθρωπο, ο οποίος ταύτισε τη ζωή του, την ψυχή του, με τον Θρύλο μας. Με την ιδέα που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Ήταν παρών σε όλα. Πρωταθλήματα, νίκες, μεγάλες βραδιές.

Και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα «ιδέα»… Και όλοι μπροστά του «νάνοι», όπως είχε πει και εκείνος…

Ο Σταύρος Νταϊφάς διετέλεσε πρώτος Πρόεδρος του Ολυμπιακού, από την καθιέρωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα και έπειτα. Υπό την Προεδρία του Σταύρου Νταϊφά, ο Ολυμπιακός κατέκτησε τα πρωταθλήματα του 1980, ’81, ’82, ’83, αλλά και του ’87, πριν η ΠΑΕ μεταβιβαστεί στον Γιώργο Κοσκωτά. Το 1992 επέστρεψε, για να δρομολογηθεί η διαδικασία αγοράς, έναν χρόνο αργότερα, από τον Σωκράτη Κόκκαλη. Ήταν παρών και όταν η ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη, το 2010. Εκεί, στην ιστορική ημέρα.

Ο Σταύρος Νταϊφάς έχαιρε πελώριας εκτίμησης από τον ηγέτη και Πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος τον Μάρτιο του 2014 υποδεχόταν συντετριμμένος, τα νέα του θανάτου του… «Αλησμόνητος, στις καρδιές μας», είχε πει τότε ο Πρόεδρος του Θρύλου.

Σήμερα, 9 χρόνια μετά, τιμούμε ακόμη τη μνήμη του Σταύρου Νταϊφά. Ενός ανθρώπου, ο οποίος έκανε το όνομά του συνώνυμο με τον Ολυμπιακό και με την αγάπη για το κόκκινο και το λευκό και έδινε τα πάντα για τον σύλλογο που αγαπούσε. Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας. Ο Νταϊφάς ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η «ιδέα» που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ολοένα να γιγαντώνεται, με το πέρασμα του χρόνου…

 

PHOTO GALLERY

Εννέα χρόνια χωρίς τον Σταύρο Νταϊφά! (photo)
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ