ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

To MEGA για το «πραξικόπημα» Μπαλτάκου και το άδειασμα του Μπένετ (video)

To MEGA για το «πραξικόπημα» Μπαλτάκου και το άδειασμα του Μπένετ (video)

Ένα ακόμη πραξικόπημα Μπαλτάκου, που φαίνεται ότι τορπιλίζει την κρίσιμη συνάντηση στην ΚΕΔ για τη διαιτησία των Play Off αποκαλύπτεται.

Η Super League έδωσε στη δημοσιότητα την επιστολή του αρχιδαιτητή Στηβ Μπένετ στον Βαγγέλη Μαρινάκη για το ποιοι θα παραβρεθούν στη συνάντηση. Σύμφωνα με αυτήν, ο Άγγλος διαιτητής ξεκαθαρίζει ότι ήταν πρωτοβουλία Μπαλτάκου η εξαίρεση του Βόλου και του Άρη.

«Θα ήθελα να καταγραφεί επισήμως ότι αναμένω τους εκπροσώπους και των έξι ομάδων που συμμετέχουν στα Play Off, να είναι παρόντες στη συνάντηση της Δευτέρας 27 Μαρτίου 2023 στα γραφεία της ΕΠΟ. Αυτό συμφωνήθηκε με τον κ. Μπαλτάκο για να γίνει η συνάντηση. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο (σ.σ. της ΕΠΟ) από τότε που έγινε η συμφωνία. Αν έχουν αλλάξει οι συνθήκες, τότε αυτό είναι απολύτως ευθύνη του κ. Μπαλτάκου καθώς ήταν το πρόσωπο που έκανε τις προσκλήσεις».

H Super League επιμένει στην παρουσία και των έξι ομάδων στην αυριανή σύσκεψη.

«Θεωρούμε αυτονόητο το ότι θα παραστούν τα δύο μέλη μας στην αυριανή σύσκεψη όπως αυτονόητο θεωρεί μάλλον και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας το να παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη και τη λογική του μη επηρεασμού των εξελίξεων στη διαιτησία από προέδρους Ομοσπονδιών».

Εθνική Ελλάδας

Θα περίμενε κανείς ότι ο Γκουστάβο Πογέτ θα ήδη είχε… ξεψαχνίσει Γαλλία και Ολλανδία, δύο από τους προσεχείς αντιπάλους της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2024.

Όμως ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει αφοσιωθεί στο αυριανό φιλικό της Εθνικής ομάδας με τη Λιθουανία.

Ολυμπιακός

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης κέρδισε με την αξία του θέση βασικού στον Ολυμπιακό και είδε το συμβόλαιο του να ανανεώνεται αυτόματα για την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής γκολκίπερ έπιασε τον απαιτούμενο αριθμό συμμετοχών και έδεσε στο Λιμάνι μέχρι το 2024.

Πηγή: Megatv.com 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ