ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης: «Να παραιτηθεί ο Μπένετ, αν δεν μπορεί!»

Ξεκάθαρος ο Μαρινάκης: «Να παραιτηθεί ο Μπένετ, αν δεν μπορεί!»

Αν δεν μπορεί ο κύριος Μπένετ να βρει διαιτητές κορυφαίου επιπέδου για τα ματς των πλέι οφ της Stoiximan Super League και την ίδια ώρα δηλώνει ανικανότητα, ας παραιτηθεί... Δεν είναι ανεκτή απάντηση το «δεν μπορούμε να βρούμε». Αν επίσης δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων των πλέι οφ, μέχρι το φινάλε, καλύτερα να πάει στο καλό...

Όπως ξεκάθαρα είπε ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας. «Πως η Super League μπορεί να βρει διαιτητές και εσείς δεν μπορείτε;», αναρωτήθηκε ευθέως ο προέδρος του Ολυμπιακού, στη συνάντηση των έξι ομάδων με τις ΚΕΔ/ΕΠΟ. 

«Σε ότι αφορά στα play-off ξεκάθαρα και χωρίς καμμιά δικαιολογία: Ελίτ διαιτητές και τοπ διαιτητές από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και αν δεν μπορείτε να το κάνετε κύριε Μπένετ, αποχωρήστε και να ζητήσουμε από την UEFA/FIFA να μας βρει έναν άνθρωπο που θα μπορεί. Δεν μπορεί ο μηχανισμός διαιτησίας της Super League που είναι στα σπάργανα να έχει βρει ήδη Ομοσπονδίες και από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικά χώρες οι οποίες μπορούν να διαθέσουν ελίτ διαιτητές κι εσείς να μην μπορείτε. Παραιτηθείτε λοιπόν. Υπάρχει και ο δρόμος της αξιοπρέπειας», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης και πρόσθεσε:

«Όσοι θέλουν τους διαιτητές μαριονέτες συμφερόντων θέλουν αυτό ακριβώς που συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να μην υλοποιείται το σχέδιο της Επαγγελματικής Διαιτησίας και να έρχονται κακής ποιότητας ξένοι ώστε να φτάσουμε στο σημείο η ΚΕΔ υπό κάποιο… Μάνταλο να ορίζει Έλληνες διαιτητές και ξένους κακής ποιότητας που θα υπακούσουν τυφλά και θα είναι ευάλωτοι. Διαιτητές που ήδη έχουν «εκπαιδεύσει» σε Β’ και Γ’ Εθνική και τους ετοιμάζουν και για τη Super League».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ