ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Βιλερμπάν και ΠΑΟ, όπως... Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!

Βιλερμπάν και ΠΑΟ, όπως... Μπαρτσελόνα και Μπάγερν!

Πάμε, λοιπόν! Στην άκρη τώρα η 100άρα επί του ΠΑΟΚ και στην άκρη όλα όσα έχουν γίνει μέχρι εδώ, στην Ευρωλίγκα… Ματς Νο1 από τη «διαβολοβδομάδα» του ΣΕΦ. Τζάμπολ το βράδυ της Τετάρτης (29/3) στις 21:00, απέναντι στη Βιλερμπάν για τον Ολυμπιακό, που βλέπει πλεονέκτημα στα πλέι οφ!

Στο πρώτο από τα δύο του ματς στο ΣΕΦ, ο Θρύλος θέλει να καταφέρει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει πλεονέκτημα για το… πλεονέκτημα. Στόχος του Ολυμπιακού να μπει στα πλέι οφ με το «πάνω χέρι» και για να το κάνει αυτό, θα πρέπει να δείξει σθένος. Να βγει αλώβητος και νικητής από τη «διαβολοβδομάδα» κόντρα σε Βιλερμπάν και πελάτη και να… τελειώσει την υπόθεση πλεονέκτη έδρας, όπως πρέπει! Πανηγυρικά!

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Ολυμπιακός, με την ψυχολογία μαζί του, είναι έτοιμος για το πρώτο από τα τέσσερα τελευταία ματς του, τα οποία πρέπει να «χτυπήσει», για να «κλειδώσει» οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός μοιάζει... ασταμάτητος. Η ομάδα έχει ανάγκη την στήριξη του «ερυθρόλευκου» λαού και ο 6ος παίκτης της ομάδας πρέπει να φωνάξει «παρών», δυναμικά, σε αυτές τις δύο αναμετρήσεις.

Μοναδικός στόχος, το 2/2. Πάμε Θρύλε...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ